Gemeente Woudenberg


2005-033 Benoeming nieuwe voorzitter IOB

WOUDENBERG, 28 april 2005
De heer drs. J.H.M. Dittner uit Andijk wordt per 1 mei 2005 de nieuwe voorzitter van de Intergemeentelijke Onafhankelijke Bezwarencommissie Scherpenzeel-Woudenberg. De huidige voorzitter, de heer J. Huibers, heeft te kennen gegeven zijn werkzaamheden als voorzitter te willen beëindigen.

De heer Dittner heeft kennis van en affiniteit met het openbaar bestuur. Na zijn werkzaamheden bij de Provincie Noord-Holland en de gemeenten Beverwijk, Lisse en Zuidlaren werd hij gemeentesecretaris van Melick en Herkenbosch en in 1985 burgemeester van Luyksgestel. Van 1991 tot 1998 was hij eerste burger van Vierlingsbeek en tot 1 augustus 2004 burgemeester van Andijk.
De heer Dittner is voorzitter van de Stichting voor Interconfessioneel Voortgezet Onderwijs in Oostelijk West-Friesland in Grootebroek, voorzitter van de Stichting Samenwerking (Speciaal) Voortgezet Onderwijs en Praktijkschool en free-lance docent Gemeenterecht en Bestuurskunde aan de Bestuursacademie Zuid-Nederland. Laatst gewijzigd op 28/04/2005