Ingezonden persbericht


Nieuwe boek Guido Knopp:

oorlog van de eeuw

"Oorlog is geen kaartspel van generaals, oorlog betekent vuil, bloed en dood. Alles waar de 20ste eeuw voor staat vinden we terug in de Tweede Wereldoorlog. Deze oorlog liet zien waartoe mensen in staat zijn - de goeden zowel als de kwaden." Guido Knopp

In DE OORLOG VAN DE EEUW presenteert Guido Knopp een totaalbeeld, vanuit Duits en geallieerd perspectief. Ook de illustraties komen uit zowel Duitse als geallieerde collecties. Knopps verhaal is gelardeerd met citaten van hen die erbij waren, zowel hoofdpersonen zoals Churchill, Goering en Rommel, als het grondpersoneel, degenen die hun leven riskeerden. Voor de goede zaak, voor hun kameraden, voor zichzelf, en soms om een tegenstander te redden.

Het boek DE OORLOG VAN DE EEUW is gebaseerd op de research voor de gelijknamige documentaire-reeks, die in Nederland wordt uitgezonden door de E.O.

Vragen aan de auteur Guido Knopp kunnen worden gesteld per e-mail: tung.g@zdf.de.

Guido Knopp

De oorlog van de eeuw. De zeestrijd - De woestijnoorlog - De bombardementen

304 blz., luxe paperback met flappen, honderden foto's, 17x24 cm.

Prijs: 29,50 euro

Wij hebben vorige week enkele tientallen recensie-exemplaren verzonden.

Hebt u geen exemplaar ontvangen en wilt u aandacht aan het boek besteden, dan sturen we u met genoegen alsnog een exemplaar: 0517-394588, info@uitgeverijvanwijnen.nl.