Gemeente Soest

Onderscheiding

Datum: 02/03/2005

Bijeenkomst voor inwoners met (Koninklijke) onderscheiding

De gemeente Soest organiseert op 29 april 2005 een bijeenkomst voor alle inwoners aan wie in het verleden een (Koninklijke) onderscheiding is toegekend. De bijeenkomst is een van de vele activiteiten die georganiseerd worden in het kader van 60 jaar bevrijding en het 25-jarig regeringsjubileum van Hare Majesteit de Koningin.

In de afgelopen 60 jaar hebben veel mensen een Koninklijke onderscheiding in de Orde van Oranje-Nassau en de Nederlandse Leeuw toegekend gekregen. Naast deze civiele orden zijn er ook personen aan wie een dapperheidsonderscheiding is toegekend en personen die zijn gedecoreerd met een onderscheiding als lid van de Nederlandse Krijgsmacht, het KNIL, de Koopvaardij, de Visserij of de Burgerluchtvaart of in Verzet hebben bijgedragen aan onze bevrijding. Ook ná de bevrijding in 1945 zijn vele militairen voor (vredes)missies over de gehele wereld uitgezonden geweest en daarvoor onderscheiden.

De burgemeester van Soest nodigt inwoners van Soest en Soesterberg, aan wie een van de bovenvermelde onderscheidingen is toegekend, uit om zich aan te melden voor de bijeenkomst op 29 april 2005. De precieze invulling van de bijeenkomst is nog niet bekend, hierover volgt later meer informatie.

* U kunt zich online aanmelden voor deze bijeenkomst: Aanmelding bijeenkomst

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer