Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Kindermanifestatie op De Betteld in de meivakantie

ZELHEM - Van vrijdag 29 april t/m maandag 2 mei vindt op Vakantiepark & Conferentiecentrum De Betteld in Zelhem de Kindermanifestatie plaats. Ruim drie dagen lang kunnen kinderen en hun ouders hier genieten van spetterende shows, leuke activiteiten, optredens en nog veel meer. Onder andere Elly & Rikkert en Marcel & Lydia Zimmer werken mee. Ook de Droomtroon is aanwezig, plus een kinderbioscoop en een echt speelparadijs. Een all-in kaart voor alle activiteiten kost E 15,00. Zowel kinderen als volwassenen kunnen een all-in kaart kopen. Ook is het mogelijk om per activiteit een kaart te kopen. Het speelparadijs is gratis toegankelijk voor volwassenen. Ook is het mogelijk om als gezin op het vakantiepark te verblijven. U kunt hierbij kiezen uit een kampeerplaats, het huren van een chalet, stacaravan of tourcaravan. Voor reserveringen kunt u bellen: 0314-627200 of e-mailen: info@betteld.nl. Kijk voor meer info op de website: www.betteld.nl

Vorig jaar bestond het programma van de Kindermanifestatie onder andere uit een heus piratenschip, waren er diverse springkussens, trampolines, clowns, skelterbanen, kon je geschminkt worden en maakte Legoworld het festijn tot een groot feest. Ook dit jaar is er weer alles, en meer, aan gedaan om de Kindermanifestatie tot een groot feest te maken voor het hele gezin! U kunt al vanaf vrijdag terecht op De Betteld voor ruim drie dagen lang vol activiteiten voor kinderen.

Marcel Zimmer is drummer en bandleider o.a. bij Prinsen & Prinsessen. Samen met zijn vrouw Lydia zal hij tijdens de Kindermanifestatie een eigen programma verzorgen. Een programma met veel zingen, poppenspel, goocheltrucs en veel interactie. Elly & Rikkert komen ook dit jaar weer naar de Kindermanifestatie. Zij zullen hun alom bekende liedjes zingen waar de kinderen van hartelust aan mee kunnen doen. Daarnaast kan er samen gezongen worden tijdens de Kidspraise!

Er zullen tijdens het evenement ook Opa-Knoestverhalen worden voorgelezen. Er zal een echte Opa Knoest aanwezig zijn op zaterdag- en maandagmiddag.

De Droomtroon is iets waar alle kinderen dol op zijn. In de Droomtroon zit een kleine aap verstopt die de weg is kwijt geraakt. Reis met hem mee naar de jungle en hoor een spannend verhaal over hoe het komt dat de aap zo ver van huis is geraakt. Timo van den Heuvel, de man achter de Droomtroon, neemt de kinderen voor eventjes in hun eigen belevingswereld mee naar een nieuwe wereld vol verrassingen.



Ingezonden persbericht