Ingezonden persbericht


Everybody & Chemistry present: Sander Kleinenberg for president!

Dit jaar keert Everybody voor de tweede keer rond Koninginnedag terug naar Hotel Arena. Sander Kleinenberg staat aan het roer van een coalitie tussen Everybody en Chemistry. Tijdens een vijf-uur durende dvj-set doet hij een greep naar de macht in Hotel Arena.

Met Koninginnedag in aantocht is het ook weer tijd voor een nieuwe aflevering van Everybody, de succesvolle partyoutfit van dj Sander Kleinenberg. Net als in 2003, toen Everybody samen met Loveland op 30 april in Hotel Arena een feest gaf met Lee Burridge, Steve Lawler, King Unique en uiteraard Sander zelf, is het dit jaar op 29 april raak. Dit jaar werkt Everybody samen met de Amsterdamse organisatie Chemistry die de Tuinzaal van de Arena voor haar rekening neemt. In de Kerkzaal maakt Everybody ruim baan voor een 5 uur durende soloset van super-dj Sander Kleinenberg.

Kleinenberg is in het buitenland minstens zo beroemd als in Nederland. De laatste optredens die hij hier gegeven heeft, waren zonder uitzondering uitverkocht. Ook deze keer heeft Kleinenberg flink wat in petto. Hij mixt als een van de eerste dj's ter wereld muziek met beeld. Speciaal voor de gelegenheid geeft Kleinenberg tijdens deze Everybody een dvj show samen met vj compaan Mark Pistoire.

Naast een serie feesten waar hij de hoofdrol vervult, is Everybody ook de naam van de cd serie die Kleinenberg mixt en samenstelt. De laatste keer dat Sander Kleinenberg in Amsterdam een optreden gaf was tijdens de cd-release party van Everybody Too.

Chemistry presenteert in de Tuinzaal van Hotel Arena de dj's Tom de Neef en Edo Salgado. Tom de Neef (ook bekend onder zijn artiestennaam Plastika) is een van de meest succesvolle Nederbelgen in de internationale dancescene. Hij produceert, mixt en draait in binnen- en buitenland. Remixen van zijn hand verschenen voor artiesten als Roger Sanchez, Kings of Tomorrow en Kylie Minogue. Naast de Neef draait Edo Salgado, een van de opkomende namen die de laatste tijd een flinke indruk heeft achtergelaten. Edo heeft de bijnaam Soulgado omdat hij altijd zo veel gevoel in z'n sets weet te stoppen. Zijn draaistijl is zo rijk aan verschillende invloeden dat hij het zelf als 'global beats' omschrijft.

Everybody & Chemistry present: SANDER KLEINENBERG FOR PRESIDENT!! Datum: 29 april 2005
Locatie: Hotel Arena, Amsterdam
Line-up: Kerkzaal: Sander Kleinenberg (5-uursset)
Tuinzaal: Tom de Neef, Edo Salgado
Tijd: 23.00 - 04.00 uur
Prijs: vvk.: 20 euro (ex fee), deur: 25 euro
Vvk: Ticketbox verkooppunten, callcenter en internet. Amsterdam; Hotel Arena, Clubwearhouse: Spuistraat 250, Outland Records: Zeedijk 22, Spoiled: Leidsestraat 27.