Gemeente Edam-Volendam

Nieuwsberichten

29-03-2005
Koninginnedag in Edam en Volendam

Opening Koninginnedag Op Koninginnedag zijn in de gemeente Edam-Volendam weer een heleboel activiteiten gepland voor jong en oud. Het programma in Volendam:
Amvoterrein: Om 08.00 uur opent Burgemeester van Beek de rommelmarkt op het Amvoterrein met de start van de lotenverkoop. De prijzen hiervoor zijn beschikbaar gesteld door alle winkeliers en horeca-ondernemers van Volendam.

* Er is een kinderrommelmarkt met diverse aktiviteiten voor de jeugd en muzikale ondersteuning achter Party-centrum De Amvo aan de Julianaweg te Volendam.

* Vanaf 07.00 uur kunnen de kinderen hun spulletjes installeren tot plm. 13.00 uur.

* Speciale attracties zijn de gratis draai- en zweefmolen, grabbelton, suikerspinkraam, poffertjeskraam, een schminkstal en ijskar. De kinderen krijgen gratis een broodje warme worst met limonade.

In de loop van de ochtend verzorgt Jan Smit (onder voorbehoud) een klein optreden. Rojo Produkties zorgt voor de gezellige muziek.

(door de vrijwilligers wordt verzocht op vrijdagavond 29 april vanaf 18.00 uur niet meer te parkeren op het Amvo-terrein in verband met het opbouwen van de draai- en zweefmolen en de podiumwagen).

Voor meer informatie kunt u de website raadplegen van de vrijwilligers van de Kinderrommelmarkt Koninginnedag: www.30aprilvolendam.nl

Handbalrommelmarkt:
Van 10.00 -15.00 uur is er een rommelmarkt in sporthal de Seinpaal. Er zijn 40 kramen die verschillende mooie spullen verkopen Voor de kinderen is er een draaimolen, een springkussen en allerlei kinderspelen met voor ieder kind een mooie prijs. Er is een tombola en alle kinderen kunnen zich laten schminken. Je kan doelschieten en doelgooien. Alle spelletjes zijn gratis