Deelgemeente Osdorp Amsterdam


Sloterplas Koninklijk Verlicht
14 april 2005

Hoera, hoera, hoera!
Komt u vrijdagavond 29 april a.s. ook koninginnenacht vieren aan de Sloterplas? Dan maken we met z'n allen 'Sloterplas Koninklijk Verlicht' tot een onvergetelijk feest! De festiviteiten duren van 20.00 tot 24.00 uur.

Botenbezitters opgelet
Trotse bezitters van een eigen boot worden uitgenodigd met feestelijk verlichte vaartuigen naar de Sloterplas te komen. Een jury bepaalt welke boot het mooist verlicht is. Voor toegang tot de Sloterplas zullen tussen 17.00 en 01.00 uur de sluizen geopend zijn. Hou rekening met wachttijd.

Leve de Koningin:

* 20.00 - 23.00 uur: 2 rondvaartboten op de Sloterplas: één jongerenboot met dj en muziek van Studio West en één ouderenboot met een zingende accordeonist. U kunt gratis opstappen tegenover de Meervaart. De opstapplaats is te herkennen aan verlichting en ballonnen.

* Diverse optredens en activiteiten bij het Watersportcentrum, de Watersportcentrum en de kade tegenover de Meervaart. Catering en drankjes zijn aanwezig. Een picknickmand meenemen kan ook!
* Rond 22.00 - 24.00 uur: openluchtbioscoop tegenover de Meervaart met de film 'Ja Zuster, Nee Zuster'. Beperkt zitplaatsen aanwezig. Rond middernacht verzorgt een sambaband een spetterend optreden ter afsluiting.

Meer weten?
Neem dan contact op met Vera de Jong, coördinator. Te bereiken bij stadsdeel Osdorp 020 518 0800. Of stuur haar een e-mail via promotie@osdorp.amsterdam.nl t.a.v. Vera de Jong.

'Sloterplas Koninklijk Verlicht' is een samenwerking van de stadsdelen Geuzenveld/Slotermeer, Osdorp en Slotervaart, de Meervaart/S.T.U.D.I.O. West en Informatiecentrum ParkStad.