Gemeente Geldrop-Mierlo



Publicatie 29 april 2005

Voor de 2e keer wereldkampioen
GEERT CHATROU ONVERSLAANBAAR

De Mierlonaar Geert Chatrou heeft het hem weer gelapt. Tijdens het wereldkampioenschap kunstfluiten in Louisbug in Amerika, liet hij alle concurrenten fluitend achter zich. Zelfs de professionele kunstfluiters moesten zich gewonnen geven.

TITEL GEPROLONGEERD
Vorig jaar deed hij voor de eerste keer mee, en behaalde daarmee direct de eerste plaats. Dit keer bleek hij weer de allerbeste en prolongeerde daarmee zijn wereldtitel. Volgend jaar is hij uitgesloten van deelname. Volgens de organisatoren om de anderen niet te ontmoedigen. Iets waar hij gelukkig zelf de humor wel van inziet.

BEZOEK BURGEMEESTER
Burgemeester Donders-De Leest ging bij hem langs om hem persoonlijk te feliciteren met deze titel. Hierbij werd zij vergezeld door zijn eigen harmonie St. Lucia uit Mierlo.

OPTREDENS
Het afgelopen jaar heeft Geert al op diverse plaatsen op mogen treden. Ook de komende maanden gaat hij een drukke tijd tegemoet. Zo staan er optredens voor de Nederlandse ambassade in Brussel, een concert in de Laurenskerk in Rotterdam en een benefietconcert van het Koninklijk Wilhelminafonds gepland. Volgend jaar dus zeker geen titel, maar wie weet in 2007 weer wel!?