Ingezonden persbericht


Eindhoven, 28 april 2005

PERSBERICHT

Revanche Edward Gal tijdens Nijmegen Dressuur Festival

Anky van Grunsven wint Wereldbeker in Las Vegas

Op zondagochtend 23 april jl. heeft Anky van Grunsven tijdens de Wereldbekerfinale dressuur voor de zevende keer de titel gewonnen. Zij won vijfmaal de wereldbeker met Bonfire en dit jaar voor de tweede maal met Keltec Salinero. Zij behaalde een record score van 86.725%. Op de tweede plaats eindigde haar leerling Edward Gal met Geldnet Lingh met een score van 85.225%. Tijdens het Nijmegen Dressuur Festival, waar de jaarlijkse Nederlandse kampioenschappen verreden worden, zullen Anky van Grunsven en Edward Gal elkaar wederom tegenkomen. Maar dan voor de strijd om de titel Nederlands Kampioen! Vorig jaar versloeg Edward Gal (Lingh) Anky van Grunsven, die tijdens dit kampioenschap Krack C reed.

Jubileumeditie

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni wordt in Park Brakkenstein in Nijmegen de tiende editie van dit festival verreden, met als absoluut hoogtepunt de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur voor Senioren. Het stadion in het sfeervolle Park Brakkenstein is ingericht met overdekte tribunes. Hiernaast bevindt zich het promodorp waar een groot terras en diverse stands met exclusieve producten en hippische artikelen zijn gevestigd.

Mede door het succes van afgelopen jaar en in verband met haar jubileumeditie is de speciale voorverkoopactie van tribunekaarten gestart. Bij bestelling en betaling voor 22 mei 2005 hoeven er geen reserveringskosten worden betaald, is er 10% korting op entreekaarten van zaterdag en zondag en krijgen kinderen ( t/m 12 jaar) een korting oplopend tot 66% op zondag. De kaarten kunnen online besteld worden op www.nijmegendressuurfestival.nl.


---



Ingezonden persbericht