Edelman - DLV


29 - 4 - 2005

BBeyond licht bedrijfsleven voor via thuiswerkt.nl

BBeyond geeft vandaag het startsein voor de online campagne om Nederlandse bedrijfsleven voor te lichten over de efficiëntievoordelen van thuiswerken. Het thema van de campagne luidt: Werk rustig, werk snel, werk efficiënt met thuiswerken van BBeyond. Op thuiswerkt.nl wordt de werknemer en werkgever geïnformeerd over de voor- en nadelen van thuiswerken.

BBeyond weet uit onder meer uit eigen ervaring dat regelmatig thuiswerken efficiëntievoordeel oplevert en ook motivatievoordeel bij medewerkers omdat het hun een zekere mate van vrijheid oplevert. Toch merkt de zakelijke service provider dat bedrijven in de overwegingen voor of tegen thuiswerken nog vaak oneigenlijke argumenten hanteren, zoals angst voor een daling van de productiviteit. Daarom wil BBeyond bedrijven voorzien van advies en informatie over thuiswerken en de vooroordelen wegnemen.

BBeyond levert verschillende DSL-oplossingen die het werken vanuit huis gemakkelijker maken. Zo kan de werknemer bijvoorbeeld veilig en snel verbonden worden met het bedrijfsnetwerk. BBeyond biedt diverse oplossingen voor thuiswerken zie hieronder.

De online campagne is ontwikkeld door het Hilversumse bureau MediaMonks dat al eerder zorg droeg voor campagnes zoals www.dsl.nl en de BBeyond Telecomscan. De online campagne www.thuiswerkt.nl zal de komende maanden via diverse websites onder de aandacht worden gebracht. Daarnaast zal de campagne worden ondersteund door diverse radio- en printuitingen.

Over BBeyond
BBeyond is gespecialieerd in het leveren van DSL-diensten aan zakelijk Nederland. BBeyond biedt ADSL- en SDSL-oplossingen, maakt koppeling tussen verschillende bedrijfsvestigingen mogelijk en verbindt thuiswerkers aan het netwerk van ondernemingen. Daarnaast biedt de service provider aanvullende diensten zoals telefonie, webhosting, domeinnaamregistratie en e-mail. De service provider maakt als dochteronderneming gebruik van het fijnmazige DSL-netwerk van BBned. BBeyond is opgericht in maart 2001 en gevestigd in Hoofddorp. De belangrijkste investeerder achter BBned en BBeyond is Telecom Italia.

Over MediaMonks
MediaMonks B.V. is een interactief marketingbureau bedrijf dat sinds haar start in 1999 in Hilversum is gevestigd. De kracht van MediaMonks is het bedenken en uitwerken van opvallende en effectieve concepten over verschillende takken van media. MediaMonks is gespecialiseerd in online marketing campagnes met veel gevoel voor grafische vormgeving en goed doordachte functionaliteit. MediaMonks heeft recentelijk opdrachten uitgevoerd voor onder andere Nintendo of Europe, Jaguar F1 team Christian Klien, en Heineken International NV.


1 - I N T E R N E T V P N
Internet VPN is vooral geschikt voor organisaties die de gehele infrastructuur voor thuiswerkers willen uitbesteden. Met Internet VPN kan iedere geautoriseerde gebruiker, waar hij of zij zich ook bevindt, toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk. Dit is vooral geschikt voor medewerkers die veel op de weg zitten of gedetacheerd zijn. BBeyond beheert de VPN GateWay die een veilige doorgang over het internet naar uw bedrijfsnetwerk waarborgt.


2 - B U S I N E S S C O N N E C T
Business Connect wordt vooral ingezet door mensen die vooral thuiswerken vanaf een vaste locatie (bijvoorbeeld op een werkkamer). De thuiswerker krijgt direct middels een stekker in een doosje aan de muur toegang tot BBeyonds beveiligde IP-netwerk die een rechtstreekse verbinding maakt met het bedrijfsnetwerk. Via het bedrijfsnetwerk wordt de verbinding met het internet gemaakt.


3 - I N T E R N E T A C C E S S
Bedrijven die een kale DSL-verbinding willen, kunnen het beste gebruik maken van internet access. Deze verleent toegang tot het internet en eventueel webmail. De VPN-infrastructuur worden eventueel door IT-partners verzorgt.

Meer over BBeyond:
Persberichten
Achtergrondinformatie
Beeldmateriaal
website: http://www.bbeyond.nl

Mirjam Smets
BBeyond
tel: 023 565 9962
e-mail: mirjam.smets@bbeyond.nl

Edelman
Leoni Janssen / Rianne van der Sar
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
tel: 023-554 2030
e-mail: nl@edelman.com
website: http://www.edelman.com/nl

Victor Knaap
MediaMonks BV
035 6212150
e-mail: victor@mediamonks.com