Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhem, vermissing 34-jarige vrouw

Publicatiedatum: 29-04-2005

De politie is op zoek naar Wendy Wielink, 34 jaar uit Arnhem, zij wordt sinds zondag 17 april.

Mevrouw Wielink heeft zondagmiddag nog een buurvrouw gesproken, maar verscheen de volgende dag niet op haar werk. De gewaarschuwde ouders probeerden maandag contact met haar op te nemen en zijn naar haar woning gegaan, maar troffen haar daar niet. De ouders hebben daarna direct contact opgenomen met de politie en hun dochter als vermist opgegeven. Inmiddels is duidelijk geworden dat mevrouw Wielink op maandag 18 april een treinkaartje heeft gekocht in Zevenaar richting Doetinchem.

Het signalement van mevrouw Wielink luidt: lange blanke vrouw, lengte
1 meter 98, smal postuur, halflang blond geverfd haar en blauwe ogen. Mevrouw Wielink gaat meestal in het zwart gekleed.

Als u denkt haar gezien te hebben of indien u andere informatie heeft over haar vermissing, neemt u dan contact op met de politie in Arnhem of met de plaatselijke politie in uw woonplaats, telefoon: 0900-8844.

voor nadere informatie:
Remke Weller
politie Gelderland-Midden
026 352 4315

---

Gelderland-Midden


---

Zevenaar - Jongen verdacht van bedreiging meisjes
Publicatiedatum: 29-04-2005

De politie van Zevenaar heeft dondermiddag omstreeks half drie een vijftienjarige jongen uit Zevenaar aangehouden omdat hij zijn ex-vriendin en een vriendin van haar zou hebben bedreigd. De jongen zou naar de school van de twee meisjes - een vijftienjarige inwoonster van Zevenaar en een leeftijdsgenote uit Rijnwaarden - in Zevenaar zijn gegaan en daar de meisjes zonder enige reden hebben bedreigd. Daar zou hij tevens aan derden een steekwapen hebben laten zien. De meisjes voelden zich hierdoor bedreigd dat ze aangifte hebben gedaan. De jongen kwam zich later die middag melden op het politiebureau waar hij is aangehouden. Omdat het onderzoek nog niet is voltooid is de Zevenaarder in verzekering gesteld. Hij zit nu nog steeds vast.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Elst - Bemmelnaar opgepakt voor doorrijden na aanrijding
Publicatiedatum: 29-04-2005

De politie van Elst heeft donderdagmiddag een 61-jarige man uit Bemmel aangehouden omdat hij eerder die dag bij een aanrijding in Elst zou zijn doorgereden. Omstreeks kwart over één kreeg de politie een melding dat er een aanrijding zou zijn geweest op de Breedlersestraat in Elst. Ter plaatse gekomen bleek dat een veertienjarige jongen uit Elst op zijn fiets was aangereden, waarbij de bestuurder van de personenauto zou zijn doorgereden. Het slachtoffer is na het ongeval overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem, alwaar hij voor verwondingen aan zijn been is behandeld.Via getuigenverklaringen kwam de politie op het spoor van de automobilist, waarna hij kon worden aangehouden in zijn woning in Bemmel. De Bemmelnaar verklaarde dat hij na het ongeval in paniek zou zijn geraakt en daarom zou zijn doorgereden. De man zit op dit moment nog steeds vast.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Westervoort - Vrouw aangehouden voor rijden onder invloed
Publicatiedatum: 29-04-2005

De politie van Westervoort heeft in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks half twee een 34-jarige Westervoortse aangehouden omdat ze onder invloed achter het stuur zat. Tijdens surveillance zagen agenten de vrouw rijden. Bij een routinecontrole bleek de APK verlopen te zijn en ook de verzekeringsgegevens bleken niet te kloppen. De vrouw werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat de vrouw te veel had gedronken. Hierop is de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Uit de ademanalyse die hier werd afgenomen bleek dat de vrouw een alcoholpromillage had van 0,59 dit is iets meer dan de wettelijk toegestane hoeveelheid van 0,51. Hierop heeft de vrouw een bekeuring gekregen en is ze met een rijverbod van één uur naar huis gestuurd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606