Gemeente Oirschot

Lintjesregen in Oirschot

Vrijdag 29 april was er sprake van een ware lintjesregen in Oirschot. In Sociaal Cultureel Centrum "de Enck" ontvingen 22 inwoners van onze gemeente een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Speetjens. Daarna werd ook de burgemeester zélf in het zonnetje gezet.

De Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Brabant, mevr. J.H.R. Maij-Weggen, reikte de versierselen van het Ridderschap van Oranje-Nassau uit aan mr. G.G.I.M. Speetjens, burgemeester van Oirschot. De heer Speetjens heeft in het kader van de uitoefening van zijn ambt en ook daarbuiten tal van functies vervuld. Hij verricht vrijwilligersactiviteiten met een regionale uitstraling op cultureel gebied die de samenleving ten goede komen.

Tot lid in de orde van Oranje-Nassau zijn benoemd: de heren A. van den Bogaart, A. Aarts, C. van Laarhoven, C. van Rijen, C. van Osch, H. Mijs, H. van Hout, H. Berben, H. van Rooy, J. Berben, J. van Diesen, J. van Vroenhoven, J. van Emst, M. Verhagen, N. van Cyuck, P. van Summeren en de dames B. Verhagen-Kaal en J. Vogels-van Oers. Tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau zijn benoemd: de heren P. Mertens, P. Peters en T. Bossers. Tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau met de zwaarden werd benoemd de heer A. de Bresser.

Wij feliciteren de gedecoreerden van harte met hun benoeming!