FHI

FHI-voorzitter Tom Fransen geridderd

De voorzitter van de federatie van technologiebranches FHI, ir. Tom Fransen is op 29 april door Koningin Beatrix benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau. Op het stadhuis van zijn woonplaats Delft spelde burgemeester Verkerk hem namens Hare Majesteit de versierselen op. Fransen is sinds 2001 voorzitter van FHI, na een lange voorgeschiedenis als bestuurder in verschillende gremia van deze landelijke belangenvereniging van technologiebedrijven.

Behalve vanwege zijn verdiensten binnen FHI, ontving Fransen zijn koninklijke onderscheiding vanwege zijn activiteiten voor de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO-NCW West en de firma Hartmann & Braun en diens rechtsopvolger ABB. Bij de huldiging van Tom Fransen in het Delftse Meisjeshuis waren ook vertegenwoordigers aanwezig van andere organisatie waar Fransen inmiddels leidende bestuursfuncties vervult: energiebedrijf Eneco, de Rabobank Delflanden, het hoogheemraadschap van Delfland, MKB-Nederland, de stichting het Meisjeshuis en de kennisalliantie Zuid Holland.

Fransen is tot einde van dit jaar voorzitter van FHI, waarna een publiek afscheid volgt tijdens de viering van het vijftig jarig bestaan van de federatie op 6 en 7 april 2006.

Voor meer informatie en/of een foto kunt u contact opnemen met: FHI, federatie van technologiebranches
Dhr. J.C. Groeneveld
Tel: (06) 53 93 46 64
e-mail: a.van.de.bovenkamp@fhi.nl

29 apr 05 12:41