Gemeente Vlaardingen


Vlaardingse lintjesregen 2005
29 april 2005

Tijdens de jaarlijkse Lintjesregen ter gelegenheid van Koninginnedag hebben tien Vlaardingers een koninklijke onderscheiding ontvangen. Acht van de onderscheidingen werden door burgemeester T.P.J. Bruinsma uitgereikt op donderdag 29 april om 10.00 uur in de Raadzaal van het stadhuis in Vlaardingen.

Burgemeester Bruinsma temidden van de decorandi. Burgemeester Bruinsma temidden van de koninklijk onderscheiden Vlaardingers (foto Arie Wapenaar).

Eén decorandus ontving zijn onderscheiding in Schiedam van de burgemeester van Schiedam, de heer R. Scheeres, en één decorandus ontving zijn lintje in Den Haag van Staatssecretaris Mw. Ross-van Dorp op het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Alle decorandi zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Maassluis
Daarnaast heeft de jagermeester van Vlaardingen, Roel Blom, in zijn woonplaats Maassluis een koninklijke onderscheiding ontvangen. Op deze website en op de Gemeentepagina in Groot Vlaardingen schrijft hij regelmatig ene artikel over zijn werk met herten en de natuur.

Vlaardingse decorandi:

* Mevrouw I. de Beer-Nieuwstraten

* Mevrouw N. Boender-Van der Luit

* De heer J.M. van Dorp

* Mevrouw S.M. de Graaf-Hoffenaar

* Mevrouw D.J. Ponte-De Korte

* Mevrouw M.M. Post

* Mevrouw L.H. Vink-Assenberg van Eijsden
* De heer G. van der Schalk

* De heer C.P. Snijders

* De heer H. van der Lee

Meer info
Voor persoonlijke informatie over de decorandi kunt u vanmiddag nog terecht in de rechterkolom. Ook voor informatie over de lintjesregen van vorig jaar: zie rechterkolom.