Dienstenbond CNV

Voor elke vijf nieuwe leden bij CBR: Een taart! 29-04-2005

Hoewel de meeste leden van de CNV Dienstenbond niet afwijzend stonden tegen een verlenging van de huidige CAO gaan wij woensdag 11 mei toch met de werkgever praten om tot een nieuwe CAO te komen.

Een ander probleem is dat ons ledental elk jaar verder daalt bij het CBR. Wij hebben daarom iets voor u in petto: een taart!

De reden dat wij alsnog inhoudelijk gaan onderhandelen over de CAO is gelegen in het feit dat de andere bonden een ongewijzigde voortzetting hebben afgewezen. Er is een hoop ophef over bonussen die de leiding van het CBR zou hebben ontvangen. Over deze bonussen zijn zelfs kamervragen gesteld en wij wachten het antwoord van de politiek hieromtrent af voor wij hier een oordeel over vellen.

Zeker is dat de ophef over de bonussen van het hogere management voor veel vakbondsleden reden was niet in te stemmen met een ongewijzigde voortzetting van de CAO. Wij kunnen ons daarbij iets voorstellen!

Met de kadergroep van de CNV Dienstenbond hebben wij bijgaande voorstellenbrief opgesteld. Gaarne zien wij uw reactie via e-mail voor 11 mei a.s. bij ons terug. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw bestuurder Bernard Jan de Groot: b.degroot@cnvdibo.nl