Gemeente Alkmaar


Penning van Verdienste voor de heer J.C.W. Broersen

Alkmaar, 29 april 2004

Op donderdag 28 april om 20.15 uur reikt mevrouw drs. M. van Rossen, burgemeester van Alkmaar, de penning van Verdienste in zilver van de stad Alkmaar uit aan de heer J.C.W. Broersen, voorzitter van de Commerciële Club Alkmaar. Hij ontvangt deze onderscheiding ter ere van zijn afscheid van als voorzitter van de Commerciële Club Alkmaar in het Gulden Vlies, Koorstraat 30.

`Een zeer integer en bescheiden mens, die vindt wat hij doet de normaalste zaak van de wereld is. Een mens waarvan je er tegenwoordig maar weinig meer van tegenkomt. Een persoon die zich nergens op voor zal laten staan.'

De heer Broersen adviseert en begeleidt op vrijwillige basis bedrijven in de regio Alkmaar waarbij hij een enorme inzet toont om vooral bedrijven die zwaar weer te verduren hebben weer op de rails te krijgen. Hij doet dit met een bescheiden houding en grote integriteit en heeft zodanig menig bedrijf en de betrokken mensen voor een ramp kunnen behoeden.

Op de oorkonde die hoort bij de Penning van Verdienste staat vermeld: "als bewijs van waardering voor zijn vele verdiensten en grote inzet voor de stad Alkmaar."

29 april 2005