3 e persbericht van vrijdag 29 april 2005

Eindhoven 29-04-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Op heterdaad betrapt bij aanplakken poster

Op het Begijnenhof zijn vrijdag rond 17.40 uur een 25-jarige Eindhovenaar en een 19-jarige inwoonster van Geldrop aangehouden. De politie zag het duo een schutting met lijm bestrijken met de bedoeling om er vervolgens een poster op te plakken. Het tweetal is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Hier deden ze afstand van de lijm en de posters. Na verhoor mochten de man en de vrouw naar huis. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Man met harddrugs aangehouden

Op het Stationsplein is vrijdag rond 14.50 uur een 27-jarige man uit Helmond aangehouden. Bij de verdachte werden twee brokjes heroïne aangetroffen. De man probeerde aan de aanhouding te ontkomen door weg te rennen. Hij werd echter meteen weer in de kraag gegrepen. De man is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Best: Insluiper neemt fotoapparatuur weg

Een insluiper bij een bedrijf aan de Kap J.A. Heerenstraat zag vrijdagmiddag rond half vijf kans om een digitale fotocamera, een spiegelreflex fotocamera, twee lenzen en een flitser weg te nemen. Ook werd een portemonnee met enkele pasjes en ongeveer 100 euro gestolen.