Politie Zeeland


---


W-2338-2005 Diefstal uit woning

In de nacht van donderdag op vrijdag werden uit een woning in de Paul Krugerstraat in Vlissingen twee camera's en een fles sterke drank gestolen.
De totale waarde van de gestolen spullen bedraagt enkele honderden euro's.


W-2339-2005 Diefstal bromfiets

Donderdag tussen 20.30 en 21.50 uur werd uit een voortuin, behorend bij een woning in Kalkoensprenk in Vlissingen, een bromfiets gestolen.
Het betreft een zwarte Beta Ark met verzekeringsplaatje ZPZ043. De waarde is onbekend.


Z-2340-2005 Rijden onder invloed

Een 28-jarige automobilist uit de gemeente Sluis werd vrijdag om 02.40 uur op de N61 bij Hoek betrapt op rijden onder invloed
De man had meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt.

Een 44-jarige Antwerpse automobilist werd vrijdag om 02.05 uur in de Molenstraat in Clinge betrapt op rijden onder invloed
De man had meer dan 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt.


O-2341-2005 Aanrijding in Tholen

In Welgelegen in Tholen vond donderdag om 16.20 uur een aanrijding plaats.
Een 43-jarige automobilist uit de gemeente Tholen kon niet tijdig stoppen toen een voor hem rijdende 38-jarige bestuurder uit Bergen op Zoom i.v.m. het overige verkeer moest remmen. Bij de aanrijding raakten beide voertuigen beschadigd.


O-2342-2005 Bekeuringen tijdens motorsurveillance

Tijden motorsurveillance, donderdag tussen 15.00 en 21.00 uur bij de Vossemeersepoort en de Molenvlietsedijk in Tholen en in de Raadhuisstraat, de Molenstraat, de Hofstraat en Onder de Molen in Oud Vossemeer werden de volgende bekeuringen uitgeschreven.
3x voor bromfietsers voor het rijden in strijd met het eenrichtingverkeer
1x voor bromfietser onder de 16 jaar
1x voor automobilist voor het rijden in strijd met eenrichtingverkeer
3x voor automobilisten voor het niet dragen van de gordel.


O-2343-2005 Aanrijding in Goes


Op de Patijnweg in Goes vond donderdag om 23.20 uur een aanrijding plaats.


Een 19-jarige Goese automobilist verleende bij het verlaten van een tankstation aan de Patijnweg geen voorrang aan een van links komende 54-jarige bestuurster uit de gemeente Reimerswaal. Beide auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.