Waterschap Peel en Maasvallei


Actualiteiten

29-04-2005

Delegatie en mandaatbesluiten

In de vergadering van 10 november 2004 heeft het dagelijks bestuur van waterschap Peel en Maasvallei o.m. besloten tot vaststelling van het besluit tot verlening van mandaat aan de secretaris-directeur van het waterschap.

Het besluit is mede een uitwerking van het door het algemeen bestuur van het waterschap in de vergadering van 3 november 2004 vastgestelde Delegatie- en mandaatbesluit waterschap Peel en Maasvallei.

Mandaatregeling
Bovenaangehaalde besluiten geven aan binnen welke kaders het dagelijks bestuur zijn bevoegdheden kan (onder) mandateren, zodat deze bevoegdheden namens het dagelijks bestuur op een lager niveau worden uitgeoefend. De secretaris-directeur heeft bij besluit van 28 april 2005 ondermandaat verleend aan de adjunct-directeur en de afdelingshoofden inclusief de bevoegdheid tot ondermandaat, ten aanzien van de uitoefening van bevoegdheden voorzover deze betrekking hebben op onder de betreffende organisatorische eenheid vallende taken. Vervolgens hebben de adjunct-directeur en de afdelingshoofden bij besluiten van 29 april 2005 ondermandaat verleend aan de betreffenden coördinatoren en regiobeheerders ten aanzien van de uitoefening van bevoegdheden behorende tot hun taakgebied.

In werking
De mandaatbesluiten treden in werking met ingang van 1 mei 2005. De betreffende stukken kunnen tijdens kantoortijden tussen 08.30 uur en 16.30 uur worden ingezien op de secretarie van het waterschap, Drie Decembersingel 46 in Venlo en zijn tegen betaling van leges verkrijgbaar.