Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 27 april 2005

Den Haag FM 92,0 live via internet

Vanaf vrijdag 29 april is het Haagse radiostation Den Haag FM 92,0 wereldwijd via internet te beluisteren: op de site www.denhaagfm.com zorgt een livestream van 128 kb/s ervoor dat luisteraars ook via de pc Den Haag FM kunnen horen.

Den Haag FM 92,0 is de nieuwe '100% Haagse' zender. De programmering wordt steeds verder uitgebreid. Hierbij is de samenwerking met Haagse organisaties, instellingen en andere media belangrijk. Op laagdrempelige wijze kunnen zij met de stad communiceren.

In de 'Haagse Ochtendradio' tussen 07.00 uur en 10.00 uur brengt het populaire duo Maarten en Tjeerd het actuele nieuws en verrassende onderwerpen, maar zij zorgen vooral voor een goed gehumeurd begin van de dag. 's Middags tussen 17.00 uur en 19.00 uur bespreekt presentator Gerard van den IJssel wat zich die dag in Den Haag heeft afgespeeld, reacties van luisteraars zijn welkom!

Tevens is elk uur het landelijke nieuws te horen, samen met elk half uur hoofdpunten van het nieuws, dagelijks showbizznieuws en het programma Sportsignaal in het weekend. De redactie van Sportsignaal heeft ruime ervaring in de Haagse sportverslaggeving. Van alle wedstrijden van ADO Den Haag doen zij rechtstreeks verslag.

Stadsomroep Den Haag is naast Den Haag FM, ook verantwoordelijk voor de kabelkanalen Den Haag FM 95,9 en 106,8, Den Haag TV en het radiostation voor jongeren FunX.

De lokale omroep kan haar activiteiten uitvoeren dankzij bijdragen van de Gemeente Den Haag, de Mondriaan Stichting, het stimuleringsfonds voor beeldende kunst, vormgeving en museale activiteiten en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie.

/////



Ingezonden persbericht