Ingezonden persbericht


Stichting OMA
productie

Muzikale feestdagen in Hardenberg

Hardenberg-, Tijdens Koninginnenacht, Koninginnedag en op 5 mei staat Hardenberg bol van de muzikale activiteiten. Het programma is weer samengesteld door de Stichting OMA die zich steeds vaker laat zien bij grote evenementen in Hardenberg. Ook dit jaar ziet het totaal er weer super uit. De grote feesttent van OMA staat dit jaar op de Gedempte Haven en het programma begint aanstaande vrijdag 29 april en eindigt op 5 mei.

KONINGINNENACHT HARDENBERG (29-04)
Het bijzondere aan Koninginnenacht 2004 was dat de entree in de feesttent voor iedereen gratis was en dat houden we ook in 2005 zo. Gratis entree voor iedereen, aangeboden door de Stichting OMA. Na het grote succes van 2004 staan er ook dit jaar weer twee regiobands op het grote podium in de tent. Van 21.00 - 01.00 met de volgende bands: SAM DICE. Sam Dice (Kloosterhaar) is al vanaf de seventies een begrip in rockend NO Nederland. Hoewel de band verschillende personeelswisselingen kende, staat SAM DICE nog altijd als een huis. Een superband voor Koninginnenacht Hardenberg ON THE COVER. Deze rockcoverband uit Balkbrug kent óók al een ruime ervaring. Het lijkt alsof deze band al vanaf de oertijd aan het optreden is maar ze zijn nog altijd even populair. Ook jouw rockcover komt vanavond voorbij.

KONINGINNEDAG (30-04)
Op Koninginnedag 2005 is het van 13.00-18.00 uur feest in de tent van OMA. Ook vandaag de nodige optredens en weer voor elk wat wils, want de Hardenbergse band 2Q2GET gaat optreden. 2Q2GET is in de regio Hardenberg bekend van hun covers. Voor de piratenliefhebbers heeft OMA een superverrassing in huis, want LUCAS & GEA komen optreden. Ook vandaag is de entree in de tent gratis.

BEVRIJDINGSFEEST (05-05)
Op donderdag 5 mei vieren we dat het zestig jaar geleden is dat Nederland werd bevrijd. Om dit feest compleet te maken is er van 13.00 - 18.00 uur een optreden van de Nederlandse feestband 'SPRINGEN!' in de tent. SPRINGEN!, het uitroepteken hoort er achter. En niet voor niets. Springen! is het feest der herkenning. Nederlandstalige meezingers van o.a. Toontje Lager, André Hazes, De Dijk, Marco Borsato, Van Dik Hout en Bløf. Al het goede wat in onze taal is uitgebracht komt langs. De presentatie is in handen van zanger Peter van der Linden. Met zijn humor en spitsvondigheid weet hij het publiek aan zich te binden. Dit, samen met de vele verkleedpartijen, zijn de ingrediënten van een super show waarbij aan het eind de hele zaal staat te?..! Ook de entree voor Springen! Is gratis. Vanaf 18.00 uur zet de Hardenbergse horeca haar deuren wijd open voor een swingende afterparty. Meer info op: www.stichtinghardenbergpromotie.nl.

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht