Gemeente Eindhoven

Persbericht: 30 maart 2005, no. 68

Verjongingskuur voor Sportcomplex Eindhoven-Noord!

Na een succesvol proefjaar zullen de speciale vakantie activiteiten voor de jeugd van groep 3 t/m 8 voortaan in het activiteitenaanbod van Sportcomplex Eindhoven-Noord worden opgenomen. Met veel plezier hebben vorig jaar gemiddeld 80 kinderen per keer deelgenomen aan activiteiten als de Sport & Funlympics, het Raadsel van Loch Ness en de Winter Games. Elke vakantie - periode wordt gekozen voor een ander thema

Super activiteiten op 3 en 4 mei
Het enthousiaste eventteam van Sportcomplex Eindhoven-Noord bereidt momenteel de kidsprogramma s voor de maand mei voor. Dinsdag 3 mei 2005 van 13.00-17.30 uur Spring Day! Een spetterend springfestijn om te vieren dat het lente is. De middag start met allerlei springspelen en springkussens. Daarna springen de kinderen het zwembad in, waar een echte bommetjes wedstrijd natuurlijk niet mag ontbreken. Ook krijgt elke deelnemer een lekkere versnapering.
Woensdag 4 mei 2005 van 13.00-17.30 uur Shark Bay! Beleef de onderwaterwereld van Shark Bay in het Ir. Ottenbad. Geniet van een super schoonmaakbeurt in de carwash, dans samen de Sharkdance, kom haaienvinnensoep eten in restaurant De Haaienmaag en behaal een heus Shark diploma.
De deelnamekosten zijn 7,50 per persoon per activiteit. Inschrijven kan tot 24 april 2005 aan de kassa van het Ir. Ottenbad, Vijfkamplaan 12 te Eindhoven.

Informatie
Meer weten over de Kidsprogramma s op Sportcomplex Eindhoven-Noord? Bel dan met (040) 238 88 30.

Scoor altijd op Sportcomplex Eindhoven-Noord!
www.sen.eindhoven.nl

© 2005 Gemeente Eindhoven