Gemeente Oss



1/4/2005 - Sporttoernooien voor basisscholen

In de meivakantie

Stichting Schoolsport Oss houdt, in samenwerking met de gemeente Oss, op 3, 11 en 12 mei een veldvoetbal- en veldkorfbaltoernooi. De toernooien zijn bedoeld voor leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in de gemeente Oss. Het toernooi wordt gehouden op het bijna voltooide, eind mei te openen, sportpark De Rusheuvel.

Voetbal en korfbal

* Het voetbaltoernooi wordt gehouden op woensdag 11 mei en donderdag 12 mei. Er wordt gespeeld in twee categorieën, namelijk met zeventallen (leerlingen uit groep 5 en 6) en elftallen (leerlingen uit groep 6, 7 en 8).

* Het korfbaltoernooi wordt op dinsdag 3 mei gehouden. Elk team bestaat uit vier jongens en vier meisjes, plus de reserves. Er kan worden deelgenomen door leerlingen uit groep 5 t/m 8.

Elk team wordt door een begeleid(st)er bijgestaan worden en het streven is om een vertegenwoordiger van elke school aanwezig te laten zijn. De betrokken scholen zijn middels een brief en inschrijfformulieren benaderd. Na retournering van de inschrijfformulieren zal meer informatie verstrekt kunnen worden omtrent aantal teams, speeltijden en prijsuitreikingen.

Meer informatie?
De algehele organisatie van het toernooi is in handen van mevrouw I. Abrahams van Stichting Schoolsport Oss, telefoon 632 772. Ook kunt u met uw vragen terecht bij mevrouw T. de Louw, gemeente Oss, bureau Sportstimulering, 629 921.