FB EVENTS

Disney Live! Winnie de Poeh komt naar Nederland!

Een interactieve theaterproductie vol verrassingen.

Disney Live! Winnie de Poeh is een nieuw theaterevenement voor de hele familie. In een groot en kleurrijk decor stralen Winnie de Poeh, Teigetje, Knorretje, Iejoor, Konijn, Kanga, Uil en Roe. Het verhaal nodigt het publiek uit om mee te zingen, rond te stuiteren en een fantasievolle reis te beleven door het Honderd Bunderbos.

De show zal op 3 mei 2005 in Amsterdam in de Heineken Music Hall in première gaan en zal hier tot en met 8 mei te zien zijn. Daarna is de show te zien in Den Bosch in de Brabanthallen van 11 tot en met 16 mei. De toer eindigt in Den Haag in het Nederlands Congres Centrum van 18 tot en met 22 mei 2005. Disney Live! Winnie de Poeh is een productie van Feld Entertainment, bekend van o.a. Disney On Ice.

Het avontuur ontstaat als alle vriendjes samenwerken aan een plan voor een verrassingsfeest voor de verjaardag van Poeh. Om Poeh af te leiden vergezelt Knorretje de lieve beer in zijn onophoudelijke zoektocht naar een likje honing. Ze bezoeken alle vriendjes om uit te vinden hoe hun perfecte dag eruit zou zien. Terwijl het publiek helemaal opgaat in het verhaal valt de sneeuw op hun hoofd, vliegen er gigantische groenten door de zaal en springen de kinderen en hun ouders mee met Teigetje.

Disney Live! Winnie de Poeh biedt jong en oud een onvergetelijke live entertainment ervaring en de kans om Winnie de Poeh te zien als nooit tevoren, zegt Kenneth Feld, producent van de show. Zodra het publiek binnenkomt en het decor ziet, wanen ze zich onmiddellijk in het Honderd Bunderbos. Voor veel kinderen zal dit de eerste theaterervaring zijn en deze show zal de standaard zetten voor wat ze in hun verdere leven verwachten te zien.

Tracie, bijgestaan door de Honing Helpers, leidt het publiek door het verhaal heen, zij is degene die het publiek opzweept. We zorgen dat het publiek uit hun stoelen komt om oefeningen te doen met Poeh en om, samen met Teigetje, de supperstrakkestuit te maken. Dit is leuk voor de kinderen maar zeker ook voor de ouders. Aldus Tracie Franklin, de vertelster van het verhaal.

Disney Live! Winnie de Poeh is haar internationale toer in juni 2004 begonnen in Christchurch, Nieuw Zeeland om vervolgens naar Australië, Thailand en Singapore te gaan. In Europa vervolgde de show zijn succesvolle toer in uitverkochte zalen in Spanje en krijgt enthousiaste recensies in Engeland waar ze op het moment spelen.

Achtergrondinformatie:
Disney Live! Winnie de Poeh wordt, net als Disney On Ice, geproduceerd door Feld Entertainment. Disney On Ice heeft al jaren succes in Nederland, in december 2004 was de show Disney On Ice Jungle Adventures te zien. Feld Entertainment Inc., is wereldleider in het produceren en presenteren van live familieshows. De spectaculaire shows van Feld Entertainment trekken door 50 landen, in 6 continenten en jaarlijks komen er 25 miljoen mensen naar de shows.

De marketing, promotie en organisatie voor Disney Live! wordt gedaan door FB Events te Schiedam. Sinds 1988 promoten zij ook Disney On Ice in Nederland.

Data
Amsterdam, Pepsi Stage 3 t/m 8 mei (10 shows)
Den Bosch, Brabanthallen 11 t/m 16 mei (12 shows) Den Haag, NCC, PWA-Zaal 18 t/m 22 mei (9 shows)

Prijzen
Volwassen Kind/ 65+/ groepen
1ste rang 24,50 19,50
2de rang 19,50 14,50
3de rang 15,50 10,50

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de diverse verkooppunten: Nationale Theaterkassa: 0900-20 29 200 (0,45 p/m), www.ntk.nl Ticket Service: 0900-300 1250 (0,45 p/m), www.ticketservice.nl Surf voor meer informatie naar: www.disneylive.nl

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie, dia- en of fotomateriaal: FB Events
Marjoleine van Leeuwen
Singel 92
3112 GS Schiedam
Tel: 010-426 12 60
Fax: 010-426 12 54
www.fbevents.nl

18 apr 05 14:44