UITGEVERIJ VASSALLUCCI

'Het leven loopt op rolletjes' voor min.-pres. Balkenende

Utrecht, 20 april 2005

Lucille Werner overhandigt 1e exemplaar van haar boek Het leven loopt op rolletjes aan minister-president Balkenende

Er bestaat geen handicap, wel een uitdaging!

Lucille Werner is de enige televisiepresentatrice in Nederland met een lichamelijke handicap. In haar boek Het leven loopt op rolletjes vertelt ze hier openhartig over.

Minister-president Jan Peter Balkenende erkent dat de positie van gehandicapten in de samenleving een onderwerp is van groot maatschappelijk belang. Op 3 mei zal Lucille Werner daarom het eerste exemplaar van haar boek overhandigen aan minister-president Balkenende. De boekpresentatie vindt plaats vanaf 11.00 uur in De Nieuwe of Litteraire Sociëteit De Witte, Plein 24 in Den Haag.

Het leven loopt op rolletjes slaat met de vuist op tafel! Het is een trendy boek: hip, eigentijds, modern, gemakkelijk te lezen en zonder taboes. Er bestaat geen handicap, wel een uitdaging!. Lucille wil laten zien dat een handicap ook kan bijdragen aan je geluk. Dat het je iets extras kan geven waarop een ander best jaloers kan zijn. Een aantal voor haar bijzondere mensen vertelt over hoe het was en is om met Lucille en haar handicap om te gaan. Hun reacties en soms ook hun denkfouten zijn verrassend. Lucille vertelt over opvallende gebeurtenissen in haar leven en over oplossingen die ze vond in moeilijke situaties. Tot slot legt ze uit hoe gehandicapten en niet-gehandicapten met elkaar zouden moeten samenleven. Ze geeft aan dat we een foutje in de omgang met elkaar moeten wegwerken. En als we dat bereikt hebben? Dan bestaan er geen gehandicapten meer, dan loopt het leven op rolletjes!, aldus Lucille.

Het leven loopt op rolletjes, Lucille Werner
Prijs: 14,95 euro
ISBN: 90 229 8986 0

Noot voor de redactie,