Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Finalisten 19 Talent Event in voetsporen Di-rect

Eerste namen voor slotevent bekend

Den Haag, 25 april 2005.

De organisatie van het
Dirkse, die als producer ook verbonden is aan sterren als Chris Zegers, Jim en Dewi, zal bovendien als jury-voorzitter optreden bij de voorrondes van het
Het
Eerste namen slotevent:

In de Dalton school aan de Aronskelkweg zijn aansluitend op de finale van de schoolbandjeswedstrijd- op vrijdagavond 10 juni tientallen workshops, discussies, demonstraties en masterclasses. Alle Haagse instellingen op het gebied van popmuziek werken me aan dit event. Op dit moment kunnen wij ook bekend maken dat drummer Hans Eijkenaar (Anoukband) een drumclinic geeft, dat zangeres Ninthe (van de hit 'Zinloos' met Lange Frans & Baas B.) een workshop zang verzorgt en dat Henkjan Smits (jurylid Idols) een lezing zal geven over talentscouting. Def Rhymz zal op vrijdag 10 juni een workshop rap leiden. De verdere invulling van het slotevent wordt medio mei bekendgemaakt.

De voorrondes en het slotevent van het
Data voorrondes:

Dinsdag 3 mei in café de Paap met de bands Trashcan Heroes, Juice en Reverted. Juryleden o.a. Sjaak Bral (cabaretier) en Alex Dirkse (producer Di-rect).

Vrijdag 6 mei in Bazart met de bands Beertasters, Frunck en Gravel. Juryleden onder andere Gijs de Gier (Gebroeders de Gier) en Alex Dirkse (producer Di-rect).

Zaterdag 7 mei in Musicon met de bands DoLL, Unsettle en Vinegar. Juryleden o.a. Marnix Rueb (tekenaar Haagse Harry) en Alex Dirkse (producer Di-rect).

Dinsdag 10 mei in café Paard van Troje met de bands Plectra, So What en The Icons. Juryleden o.a. Henk Bres (tv-persoonlijkheid) en Alex Dirkse (producer Di-rect).

Vrijdag 13 mei in Pop-In (Haags Pop Centrum) met de bands 4for1, Celine & Luella en Teen Town. Juryleden o.a. Jeffrey Huf (ADO Journaal) en Alex Dirkse (producer Di-rect).

Slotevent vrijdag 10 juni Dalton Den Haag
16.00 19.00 uur: Finale schoolbandjeswedstrijd.
19.00 22.00 uur: Workshops, discussies, demonstraties en masterclasses. 22.00 23.30 uur: Afsluitend concert.


Meer info:
Postbus 16685
2500 BR Den Haag
tel. 070 320 5546 / 06-51897233
info@talentevent.nl
www.talentevent.nl