Ingezonden persbericht


Cisco Systems introduceert MKB-router voor (draadloze) netwerktoegang en eenvoudig gebruik van beveiligde data, spraak en video

Nieuwe Integrated Services Router biedt MKB-bedrijven één product voor volledig bedrijfsnetwerk

Amsterdam, 3 mei 2005 - Cisco Systemsâ breidt haar Integrated Services Router-portfolio (ISR) uit met nieuwe routers specifiek voor het midden- en kleinbedrijf. Met de nieuwe routers krijgen MKB-bedrijven de beschikking over één router voor (draadloze) netwerktoegang, beveiliging, data-, spraak- en videoverkeer. Bedrijven kunnen op basis van de nieuwe routers gelijktijdig gebruikmaken van verschillende breedbanddiensten, zonder hierbij in te hoeven leveren op de kwaliteit van de diensten. Doordat beveiligingsfuncties geïntegreerd zijn in de router is het (draadloze) netwerk bovendien eenvoudig te beveiligen. Ook introduceert Cisco enkele nieuwe functies voor de bestaande producten binnen het ISR-portfolio, waaronder wireless local area network-functies (WLAN), verregaande beveiligingsmogelijkheden en verbeterde beheerfuncties. Met deze nieuwe mogelijkheden profiteren klanten van verbeterde flexibiliteit en mobiliteit én kunnen ze hun netwerk eenvoudiger en beter beveiligen en beheren.

Het volledige Engelstalige persbericht vindt u in de Cisco Newsroom.


- einde -

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, zet zich al 20 jaar in voor technologische innovatie, heeft een leidende positie in de bedrijfstak en heeft maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Meer informatie is beschikbaar via cisco.nl en het internationale laatste nieuws vindt u in de Cisco Newsroom.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken beschreven in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Cisco Persdesk
Winkelman en Van Hessen
tel: 070-416 16 59
ciscosystems@winkelmanenvanhessen.nl
http://www.cisco.nl