FloraHolland


Landbouwcommissie van de VVD bezoekt FloraHolland vestiging Venlo

VENLO (3 mei 2005) - Vrijdagmorgen 29 april jongstleden bracht op uitnodiging van de LLTB Glastuinbouw de Landbouwcommissie van de VVD een bezoek aan FloraHolland vestiging Venlo. Ook enkele Tweede Kamerleden van de VVD waren hierbij aanwezig.
De Landbouwcommissie van de VVD fungeert als een soort 'denktank' voor de VVD op het gebied van de agribusiness en informeert onder meer ministers en kamerleden. Het thema van het bezoek aan vestiging Venlo was Greenport Venlo.

Na een ontvangst door vestigingsmanager Rutger Lommerse, kwamen ook nog diverse projecten in de regio Venlo aan bod, waaronder het Glastuinbouw Project Californië en de Floriade 2012. Tijdens het bezoek stond de vraag Hoe te komen tot een goede toekomstagenda voor de regio op het gebied van de agribusiness? centraal. Na de ontvangst op vestiging Venlo werd het nieuwe cash & carrycentrum FloraZON op het uitbreidingsgebied Flora Trade Parc Venlo (op Trade Port Oost) bezocht. Daarna stond nog een werklunch bij Heveco te Horst en een bezoek aan Maatschap Neessen in Grashoek op het programma.


---