Rijn & Venen, 10.20 uur

Utrecht 03-05-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Vernieler aangehouden

WOERDEN Maandagavond omstreeks 20.25 uur heeft de politie een 14-jarige jongen uit Woerden aangehouden die aan De Veste een ruit van een vereniging had vernield. De politie kreeg een melding van getuigen dat drie jongens vernielingen hadden gepleegd. Zij werden alledrie gehoord, maar de 14-jarige jongen bekende dat hij een steen had gegooid.

Pepperspray gebruikt door verdachte

MAARSSEN - Maandagmiddag omstreeks 16.55 uur meldde een 35-jarige man uit Maarssen aan de politie dat hij zojuist een 56-jarige man uit Maarssen aan de Industrieweg met pepperspray had bespoten. De mannen hadden vermoedelijk een zakelijk conflict waarbij de 35-jarige man het wapen ter hand nam. Hij is aangehouden en proces-verbaal is opgemaakt. De 56-jarige man heeft aangifte gedaan.

Auto-inbreker op heterdaad betrapt

WOERDEN In de nacht van maandag op dinsdag 3 mei zagen surveillerende agenten om 02.20 uur op het La Fontaineplein een jongeman bij een auto staan, waarvan de ruit was ingeslagen. De 17-jarige jongen uit Oudewater werd aangehouden op verdenking van de autokraak. Hij legde direct een bekennende verklaring af en werd aangehouden en ingesloten op het politiebureau. Zijn ouders zijn in kennis gesteld, evenals de eigenaresse van de auto. Proces-verbaal is opgemaakt.

Ongeval politieauto
BREUKELEN - Dinsdagmorgen omstreeks 06.05 uur is een surveillanceauto van de politie op het Zandpad tegen een boom aangereden en deels in de sloot terecht gekomen. De twee inzittende agenten, een 29-jarige vrouw en 26-jarige man, zijn met been- en schouderletsel naar het UMC in Utrecht vervoerd. De Regionale Verkeersdienst onderzoekt de toedracht van het ongeval.