Ingezonden persbericht


Persbericht

EDELMAN 'INTERNATIONAAL PR-BUREAU VAN 2005'

Groei in Europa beloond met prijs van PR-vakblad The Holmes Report

Hoofddorp, 3 mei 2005 - Edelman is door The Holmes Report uitgeroepen tot 'internationaal public relations bureau van het jaar'. Edelmans groei in Europa en Azië in de afgelopen twee jaar vormt de voornaamste reden voor het toekennen van de prijs. De groei van Edelman in Europa bedroeg 17 procent, die in Azië 20 procent. The Holmes Report is een vooraanstaand, Amerikaans online vakblad voor PR-professionals.

"De prijs geeft de bevestiging dat we op de juiste weg zijn. Het is het bewijs dat we als onafhankelijk bureau onze klanten een betere service bieden. Ik zie dat als de belangrijkste reden voor onze groei, die zich ook in Nederland heeft gemanifesteerd," zegt Annemieke Kievit, general manager van Edelman in Nederland, "Als ongebonden bureau kunnen we ons geheel op klanten richten, waarbij resultaat op de lange termijn het uitgangspunt vormt van onze adviezen."

Voor meer informatie is het volledige internationale bericht na te lezen op http://www.edelman.com/news/index.asp

Over Edelman
Edelman is een wereldwijde communicatieonderneming die een full-service PR-bureaugroep, een onderzoeksbureau en een reclamebureau omvat. Edelman heeft 39 vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. Er werken 1.800 mensen. Edelman is wereldwijd het grootste onafhankelijke bureau op het gebied van public relations. Edelman Nederland, gevestigd in Hoofddorp, heeft 30 medewerkers en expertise op het gebied van zowel corporate communicatie en crisis PR als lifestyle communicatie en marketing. Edelman Nederland is werkzaam voor opdrachtgevers uit verschillende sectoren zoals Microsoft, BT, UPS, VSM, Ferring, bol.com, InBev en Nissan. Bezoek www.edelman.com/nl voor meer informatie.

Over The Holmes Group
The Holmes Group geeft jaarlijks The Holmes Report uit en geeft PR-professionals daarmee inzicht in en kennis over ontwikkelingen en trends in de communicatiebranche. The Holmes Group staat in de sector bekend om hun analytische kracht. www.http://www.holmesreport.com


* * *