1e persbericht van dinsdag 3 mei 2005

Eindhoven 03-05-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Aangehouden met vals paspoort

Maandag rond 15.00 uur is in het belastingkantoor aan de Karel de Grotelaan een 24-jarige inwoner van Schijndel aangehouden. De man probeerde met een vals Grieks paspoort een sofi-nummer aan te vragen. Hij is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Helmond: Inbreker opgepakt

De politie heeft maandag om 17.30 uur op de Kasteel Traverse een 17-jarige jongen uit Helmond aangehouden Hij wordt ervan verdacht op 18 maart te hebben ingebroken in een woning aan de Sparrerode in Helmond. De jongen is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Helmond: Geld weg na inbraak

Bij een inbraak in een horecazaak aan de Markt is een onbekende hoeveelheid geld uit de fooienpot en enkele opengebroken speelautomaten weggehaald. Dat gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag. Het is onduidelijk hoe de inbraak heeft plaatsgevonden; er is geen braakschade geconstateerd.

Valkenswaard: Bedrijfsauto gestolen

Vanaf Die Haghe is in de nacht van maandag op dinsdag een bedrijfsauto weggehaald. Het gaat om een witte Mercedes Benz 208D (99-VL-KX) met groene belettering met de naam van een meubelzaak.

Veldhoven: Televisie uit school gestolen

Het afgelopen weekend is ingebroken in een school aan het Kanteel. De dieven braken een raam open en namen een kleurentelevisie mee.

Deurne: Sigaretten weg na inbraak

Bij een inbraak in een winkel aan de Stationsstraat zijn enkele tientallen sloffen sigaretten weggehaald. Dat gebeurde dinsdagochtend rond 3.00 uur. Het slot van de toegangsdeur is geforceerd.