Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Aan de slag als distributeur bij Engelands' grootste homeshopper

Leuke baan bij Kleeneze als moederdagcadeau?

Capelle aan den IJssel, 3 mei 2005 - 8 mei worden alle moeders weer in het zonnetje gezet. Maar dit jaar eens geen opvouwbare truiendroger, geen vergrotende make-up-bril en geen lavendelkleurig schelpkussen als moederdagcadeau, maar de mogelijkheid om hun leven te veranderen! Kleeneze biedt alle moeders in Nederland de kans om zich als distributeur bij het bedrijf aan te sluiten. Groot voordeel is dat ze zelf hun werktijden en werktempo kunnen bepalen. De ideale parttime baan dus. Moeders die twijfelen en de zorg voor hun gezin niet in gevaar willen brengen, worden door Kleeneze gewezen op een Brits onderzoek van de Joseph Rowntree Foundation. Dat geeft aan dat de beste moeders de moeders zijn die werken. Het onderzoek laat zien dat een werkende moeder een goede invloed heeft op het gezinsleven.

Kleeneze is Engelands' grootste homeshopper. Sinds september 2004 is het bedrijf actief in ons land en heeft al zo'n 160.000 klanten en meer dan 2.000 distributeurs voor zich gewonnen. Het succes van het bedrijf wordt verklaard door het verkoopconcept waarin persoonlijke levering van huis-, tuin- en keukenartikelen via een netwerk van onafhankelijke distributeurs centraal staat. Iedereen boven de 18 jaar kan zich als distributeur bij het bedrijf aansluiten.

Over Kleeneze
Kleeneze is opgericht in 1923. Het is een beursgenoteerd bedrijf dat homeshopping heeft geďntroduceerd in Engeland en daar is uitgegroeid tot marktleider. Ook in Nederland krijgt Kleeneze steeds meer voet aan de grond. Het succesvolle concept is simpel: de Kleeneze-catalogus inclusief bestelformulier wordt huis-aan-huis verspreid door een distributeur. Na een paar dagen haalt deze de catalogus weer op. Bestellingen worden vervolgens geplaatst bij Kleeneze. Na ontvangst van de producten levert de distributeur deze persoonlijk af bij de klant. Zo heeft iedere klant zijn eigen "Kleeneze-man" of "Kleeneze-vrouw". Niet voor niets luidt de Kleeneze-slogan: the easy way to shop from home... ofwel: de slimme manier om thuis te winkelen! Overigens betaalt de klant alleen bij aflevering van de bestelling, dus niet van te voren. Verkoopdirecteur Kim Rawson: "Kleeneze levert kwaliteitsproducten tegen een goede prijs die vaak nergens anders verkrijgbaar zijn. Daarnaast hanteren we een niet goed, geld terug-garantie. Goederen kunnen binnen 30 dagen na ontvangst worden geruild tegen een vervangend product of de klant kan zijn geld terugkrijgen.”


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht