FloraHolland


Openingskoopzondag FloraZON daverend succes

VENLO (3 mei 2005) - Op 1 mei 2005 organiseerde cash & carry-centrum FloraZON in Venlo ter gelegenheid van de opening van hun nieuwe centrum een verrassende koopzondag. Veel klanten bezochten dit nieuwe cash & carry-centrum voor de bloemendetailhandel.

De bloemisten waren onder de indruk van het nieuwe centrum. Alles wat ze nodig hebben, vinden ze nu onder een dak. De ondernemers lieten de klanten afgelopen zondag profiteren van uiterst scherpe aanbiedingen, waarvan de klanten gretig gebruik maakten. Ook werden er enkele presentaties gegeven om de bloemisten op de hoogte te houden van de laatste trends.

De koopzondag werd zowel door Nederlandse, Duitse als Belgische klanten bezocht. De ondernemers van FloraZON haalden alles uit de kast om de klanten op een plezierige wijze kennis te laten maken met hun nieuwe centrum. Live-muziek,
heerlijke versnaperingen en ook een goochelende ijscoman maakten van deze opening behalve een interessante ook een uiterst gezellige dag.

Op 22.000 vierkante meter zijn een zestal vooraanstaande bedrijven binnen de sierteeltbranche gevestigd. Bedrijven die qua assortiment aanvullend op elkaar zijn. Maar die qua stijl van bedrijfsvoering juist uitstekend op elkaar aansluiten. Gezamenlijk voeren zij een marktconcept met een sterke focus op de klant. FloraZON heeft als doel haar klanten optimaal te bedienen en te ondersteunen. Optimaal bedienen door het bieden van een compleet assortiment. Ondersteunen door het bieden van diensten en activiteiten die de klant helpen binnen zijn bedrijfsvoering.

In dit kader organiseert FloraZON op maandag 6 juni aanstaande van 19.00 tot 22.00 uur de workshop 'zomer- en zee inspiraties'. Onder leiding van Stef Adriaenssens en Yvan Roelandts, twee toparrangeurs wordt een uniek bloemarrangement gemaakt.

FloraZON typeert zich als hyper modern, maar praktisch cash & carry-centrum voor de bloemendetailhandel. De komende jaren kan zowel de Nederlandse, Duitse als Belgische klant haar inkopen op een effectieve wijze doen binnen een inspirerende omgeving. Meer informatie is te vinden op de nieuwe website van FloraZON; www.florazon.nl


---