Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eden hotel group breidt verder uit in amsterdam

Eden rembrandt square hotel opent eind 2005 haar deuren

Amsterdam, mei 2005 - Eind dit jaar is Amsterdam een nieuw, luxe hotel vol verrassende details rijker; het viersterren Eden Rembrandt Square Hotel, centraal gelegen en goed bereikbaar nabij het Rembrandtplein in Amsterdam. Het hotel krijgt 166 riante en comfortabele kamers voorzien van de nieuwste snufjes, zoals draadloos internet en LCD TV's. Het nieuwe restaurant-concept met een bar/lounge gedeelte vormen een uitstekende aanvulling op de uitgaansmogelijkheden op en rondom het bruisende plein. Tevens komt er een compleet Wellness Centre met fitness, jacuzzi's, Turks stoombad en sauna.

Hotel met uitzicht op het Rembrandtplein
Op de hoek van de Amstelstraat en de Paardenstraat, praktisch aan het Rembrandtplein, wordt druk gewerkt aan de realisatie van het viersterren Eden Rembrandt Square Hotel. Met als motto 'het moet bijzonder zijn' krijgen de 166 gloednieuwe kamers een exclusief interieur voorzien van de nieuwste technische snufjes. Dit alles om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de gast. Zo krijgen alle kamers highspeed wire & wireless internet, flatscreen TV's met digitale TV & radio en worden ze sfeervol ingericht met royale bedden, grote bureaus en luxe badkamers met bad, rain shower en/of massage douche. Om in te spelen op het bruisende Amsterdamse uitgaansleven komt er een trendy restaurant met een bar/lounge gedeelte. Bovendien komt er een exclusief Wellness Centre met fitness, jacuzzi's, Turks stoombad en sauna.

Familiebedrijf staat voor goede prijs en kwaliteit "De Eden Hotel Group staat als familiebedrijf voor kwaliteit in goede relatie tot de prijs met optimale aandacht voor de gast. Ons architectenbureau Kentie & Partners is momenteel hard bezig om deze eigenschappen te verwerken in ons nieuwe tophotel en wij verheugen ons erop Amsterdam hiermee te verrassen. De bouw verloopt perfect volgens schema, dus eind 2005 openen we de deuren!" aldus de enthousiaste Ron Kuijt, Director of Operations van de Eden Hotel Group.

Zie voor meer informatie en reserveringen www.edenhotelgroup.com of bel 020 53 87 88.

De Eden Hotel Group B.V. is een Nederlands familiebedrijf dat in Nederlandse binnensteden hotels en appartementen exploiteert. Het bedrijf startte in 1977 met de aankoop van het Best Western Eden Hotel in Amsterdam (340 kamers). Inmiddels bestaat de hotelgroep uit 7 hotels en opent het 8ste eind 2005 haar deuren: het Best Western Lancaster Hotel in Amsterdam (92 kamers), het Best Western Savoy Hotel Rotterdam (94 kamers), het Best Western Cityhotel Groningen (93 kamers), het Tulip Inn Amsterdam Centre (70 kamers), het Eden Hotel Zutphen (74 kamers), het Amsterdam American Hotel (174 kamers) en het eind 2005 te openen Eden Rembrandt Square Hotel (166 kamers). De Eden Hotel Group B.V. is 100% eigenaar van alle exploitaties en onroerend goed. Meer informatie over de Eden Hotel Group is te vinden op www.edenhotelgroup.com.