Ingezonden persbericht


Persbericht 3 mei 2005

Sunweb nieuwe hoofdsponsor van NAC

Met ingang van seizoen 2005-2006 is Sunweb voor twee seizoenen als nieuwe hoofdsponsor aan NAC verbonden. NAC is verheugd een nieuwe hoofdsponsor voor een periode van twee jaar te kunnen presenteren. "Het feit dat SUNWEB nu al een tweejarige overeenkomst met NAC sluit, geeft aan dat het om een weldoordachte keuze gaat." Aldus Theo Mommers, algemeen directeur van NAC Breda.

Sunweb en de keuze voor NAC

"Eigenlijk vindt heel Nederland NAC een leuke club" zegt Joost Romeijn, directeur van GoGo tours. "De uitstraling van de club en de te verwachten exposure hebben onze keuze op NAC laten vallen. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk dat Breda met de NHTV (Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer red.) de bakermat is van het toerisme in Nederland."

Informatie over Sunweb

Sunweb is een merk van het bedrijf GoGo tours uit Rotterdam en richt zich op de verkoop van vliegvakanties voor de particuliere markt via internet. In 2004 maakten zo'n 200.000 reizigers gebruik van de diensten van Sunweb, daarmee is Sunweb de op drie na grootste touroperator van Nederland. Sunweb heeft 48 personeelsleden in dienst en is winnaar van de 'thuiswinkel award' in 2005. De jaaromzet bedraagt zo'n 120 miljoen euro.

Meer informatie over Sunweb vindt u op www.sunweb.nl