Gemeente Heemstede



rechthebbenden graven

De Algemene begraafplaats te Heemstede is op zoek naar rechthebbenden van graven!

De Algemene begraafplaats te Heemstede is op zoek naar recente adresgegevens van nabestaanden. Het is gebleken dat de gegevens van een aantal rechthebbenden van familiegraven moeilijk te traceren zijn.

Na een grafrust van 20 jaar is de huurtijd van een graf verstreken. Als de grafduur verlopen is heeft de gemeente Heemstede het recht de betreffende graven te ruimen.

Voordat tot een definitieve ruiming van dergelijke graven wordt overgegaan, doet de gemeente een dringende oproep aan rechthebbenden contact op te nemen met het Serviceloket Begraafplaats. Het verzoek geldt met name voor personen die niet zeker zijn van de huurtijd, recent verhuisd zijn of lange tijd niet op de begraafplaats zijn geweest. Sinds kort is ook bij elke ingang van de begraafplaats een informatiebord geplaatst met daarin een aantal mededelingen om rechthebbenden en/of familieleden op te sporen.

Klik hier voor een lijst met rechthebbenden Zie het origineel

Het Serviceloket Begraafplaats ligt rechts van de hoofdingang op Herfstlaan 3 en is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Telefoonnummer: (023) 5280376
Faxnummer: (023) 5479858
E-mail: begraafplaats@heemstede.nl