Ingezonden persbericht


Persbericht

Netlink versterkt positie in de Nederlandse markt

~ uitbreiding personeelsbestand en goede resultaten gevolg van sterke groei ~

3 mei 2005 Netwerkspecialist Netlink heeft het eerste kwartaal van 2005 succesvol afgesloten en haar sterke groei in 2005 voortgezet. De organisatie heeft in het eerste kwartaal 40% meer omzet gerealiseerd dan in hetzelfde kwartaal in 2004. Om deze groei voort te zetten heeft Netlink 7 nieuwe medewerkers aangesteld met expertise op het gebied van netwerkinfrastructuur, IPT en security.

De goede resultaten van het eerste kwartaal zijn onder andere te danken aan nieuwe klanten die Netlink heeft opgetekend in de branches financiën, zorg en zakelijke dienstverlening. Tevens heeft Netlink haar productportfolio uitgebreid met nieuwe netwerk-, IPT- en security-oplossingen, zoals Net Report en Witness -producten en is het serviceaanbod met verschillende diensten verbreed, zoals managed IPT-services en security monitoring.

Door de uitbreiding van het productportfolio had Netlink behoefte aan nieuwe kennis in de organisatie om deze producten succesvol in de markt te zetten. Het team is daarvoor flink uitgebreid met 5 netwerkspecialisten en 2 sales medewerkers. Zij vergroten de advies en implementatiecapaciteit van Netlink. Dit team beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van netwerk-, IPT- en security integratie.

Netlink heeft in het afgelopen kwartaal 30% meer omzet gerealiseerd en zal deze groei dit jaar voortzetten , aldus Willem Holterman, General Manager bij Netlink. Service wordt steeds belangrijker in ons aanbod en ik ben er dan ook van overtuigd dat ons team de juiste kennis en ervaring heeft om onze klanten van de beste producten en aanvullende diensten te voorzien.

(259 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Netlink
Netlink, The Network Service Company, onderdeel van Axians, is een pure netwerkintegrator, die zich volledig heeft toegelegd op advisering, verkoop, implementatie en onderhoud van hoogwaardige netwerk-, beveiligingsinfrastructuren, VoIP- en netwerkmanagementoplossingen.

Netlink zoekt altijd naar mogelijkheden om de beschikbaarheid en beheersbaarheid van het netwerk te verhogen en de total-cost-of-ownership te verlagen. Netlink heeft gedegen kennis van technische oplossingen. Zij werkt hiervoor samen met gerenommeerde partners. Zo is het bedrijf o.a. gecertificeerd als Cisco Silver Partner, Nortel Gold Partner, Lucent Business Partner, HP Networking Partner, Check Point Value Added Solution Partner en Trend Micro Premium Partner.

Voor meer informatie over Netlink, kunt u een bezoek brengen aan de website: www.netlink.nl.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Rian de Wit van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: riand@lewispr.com http://www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com