Gemeente Beverwijk


03-05-2005
Verkeersbesluiten Beverwijk

Intrekken parkeerverbod even zijde Stetweg
Burgemeester en Wethouders maken bekend dat zij gelet op het parkeertekort besloten hebben, het parkeerverbod aan de even zijde van het weggedeelte van de Stetweg van huisnummer 16 tot aan de Meeuwenweg in te trekken. Op het gedeelte langs het speelveld blijft het parkeerverbod, gezien de breedte van het trottoir, gehandhaafd.

Aanleg algemene gehandicaptenparkeerplaatsen aan de Industrieweg Burgemeester en Wethouders hebben besloten de bereikbaarheid van de Beverwijkse Bazaar voor gehandicapten te vergroten door het aanleggen van 4 extra algemene gehandicaptenparkeerplaatsen. Deze worden aangelegd op de Industrieweg, bij de ingang van de "Zwarte Markt". Het aantal gehandicaptenparkeerplaatsen op deze plaats komt daarmee op 9 en zijn op zaterdag én zondag van kracht.

Meer informatie
Dit verkeersbesluit ligt zes weken na dagtekening ter inzage in het Stadskantoor. Voor vragen belt u met mevrouw M. Di Mattia, afdeling Wijkzaken, telefoonnummer 0251 - 256 272.

Mogelijkheid van bezwaar
Heeft u belang bij één van bovenstaande beschikkingen? Dan kunt u tegen het besluit een bezwaar indienen. De procedure hiervoor vindt u onderaan deze bekendmakingen in de rode balk.