GTI NV

GTI genomineerd voor Amsterdamse Innovatie Trofee.

Bunnik / Amsterdam, 3 mei 2005

null

GTI Industriële Service Noordwest bv is samen met Go designers genomineerd voor de Amsterdamse Innovatie Trofee. De inzending betrof de ?black spot? spiegel. Dit is een dode hoek spiegel die is geïntegreerd in het bestaande verkeerslicht. De dodehoekspiegel is geselecteerd uit bijna 50 ingediende plannen. Met deze nominatie ontvingen GTI en Go designers een bedrag van 10.000 Euro en een tweejarig begeleidingstraject van Syntens om deze innovatie te realiseren en in de markt te zetten.

De Amsterdamse Innovatie Trofee is een initiatief van de Gemeente Amsterdam en Syntens. De Trofee heeft als doelstelling het zichtbaar maken en stimuleren van productinnovatie van Amsterdamse, industriële bedrijven.

De trofee zelf zal eind 2006 worden uitgereikt aan de meest succesvolle en meest innovatieve onderneming van de in de totaal tien genomineerde kandidaten.

Tijdens de nominatie ontvingen de 10 genomineerde bedrijven symbolisch een geldkist met hierin chocolade euro?s als stimulans om de komende 2 jaar verder te werken aan hun innovatie om uiteindelijk als winnaar de prijs in ontvangst te nemen.