Benchmark Bedrijven op Internet

Benchmark geeft inzicht in sterktes en zwaktes van het bedrijf

AMSTERDAM, 20050503 -- Ondernemers vragen zich vaak af hoe zij het doen vergeleken met hun collega's. De Benchmark Bedrijven biedt een objectieve, op cijfers gebaseerde vergelijking. Elke ondernemer kan nu snel zien hoe zijn bedrijf presteert ten opzichte van zijn collega's in de branche. Op de belangrijkste kengetallen: de verhouding tussen omzet, inkopen, brutowinst, kosten en resultaat. En in geval van de kosten ook nog eens uitgesplitst per soort.


De eigen cijfers kunnen er naast worden gezet om de verschillen in beeld te brengen. In bedragen, percentages en grafieken.

De Benchmark Bedrijven is gebaseerd op de meest recente uitgave van Cijfers & Trends van de RABO-bank en wordt geactualiseerd door de gegevens van de BedrijvenBank.
Koppeling met online boekhouding
Bedrijven die de boekhouding al online doen op www.7x24.nl hoeven de eigen cijfers er niet naast te zetten. Deze worden uit de actuele boekhouding gehaald en in beeld gebracht.
Waarom gratis?
De Benchmark Bedrijven vindt u op www.7x24.nl en is gratis te gebruiken. Zo kunnen ondernemers kennis maken met de voordelen van online werken. Geen installatie, geen zorgen over onderhoud, en werken vanaf elke plaats en op elk moment. In een zeer veilige omgeving en met automatische backups. Op www.7x24.nl kunt u online boekhouden, factureren en relaties beheren.