DENOCARD

Nedcoding en Denocard sluiten overeenkomst

Culemborg, 4 mei 2005
Nedcoding, de Nederlandse distributeur voor Auto ID producten en mobiele datacommunicatie voor Nederland en België, en Denocard, aanbieder van innovatieve oplossingen en diensten op het gebied van logistiek, documentenbeheer en cashmanagement, hebben een overeenkomst gesloten. Vanaf heden zal Denocard service en onderhoud verrichten op de producten van Nedcoding.

Al enige tijd was duidelijk dat er bij de klanten van Nedcoding en haar dealers behoefte was aan service en onderhoud van de aangeschafte apparaten, zoals labelprinters en barcodescanners. Nedcoding hoefde niet lang te zoeken naar een partner om de service op zich te nemen. Denocard, waarmee we al enige tijd een goede relatie hebben, beschikt over een ervaren servicedienst met landelijke dekking, aldus Ger Walravens, Directeur van Nedcoding. Landelijke dekking is voor ons erg belangrijk, omdat wij over een uitgebreid dealernetwerk beschikken dat heel Nederland bestrijkt.

Ed Seelen, Manager Service & Support van Denocard: Denocard is reeds bekend met de producten van Nedcoding, omdat wij de Auto ID producten regelmatig integreren in onze logistieke oplossingen. Voor ons is het dan ook een logische stap om onze service uit te breiden naar de producten van Nedcoding.

Klanten van Nedcoding kunnen voortaan bij aanschaf van een Auto ID product kiezen uit diverse onderhoudscontracten van Denocard. Deze variëren van een preventief contract, waarbij periodiek onderhoud wordt gepleegd, tot een reparatiecontract, waarbij pas actie wordt ondernomen als het apparaat defecten vertoont.

Ger Walravens: We zijn ervan overtuigd in Denocard een partner te hebben gevonden waarmee wij onze klanten een full-service concept kunnen bieden. We verwachten een langdurige en vruchtbare samenwerking!

Over Nedcoding
Nedcoding is de Nederlandse distributeur voor Auto ID producten en mobiele datacommunicatie apparatuur voor Nederland en België. Onder Auto ID producten verstaan we apparatuur welke nodig is voor het maken en lezen van barcodes (barcodeprinters en -scanners) en producten voor draadloze oplossingen zoals handterminals, PDA's, access points, enzovoort. Daarnaast biedt Nedcoding ook labels, ribbons en software voor het printen van barcodelabels. Nedcoding heeft nauwe banden met alle vooraanstaande producenten en werkt nauw samen met andere vooraanstaande distributeurs in geheel Europa. Deze samenwerking leidt tot een krachtige en duidelijke klantgerichte aanpak.

Over Denocard
Denocard helpt al bijna 75 jaar als marktleider haar relaties met het duurzaam verbeteren van bedrijfsprocessen op het terrein van geld, waardepapieren, goederen, documenten en dossiers. Onze oplossingen en systemen genereren duurzame en flexibele efficiencyverbeteringen bij onze opdrachtgevers. Denocard biedt innovatieve oplossingen en diensten op het terrein van:
Logistiek: advies, concept, implementatie hardware en software Cashmanagement: alles op het gebied van geldverwerking en waardeberging
Documentenbeheer: Fysiek en digitaal informatiemanagement. Service: onderhoud, service en reparatie door een landelijke serviceorganisatie