Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt mishandeling

Nijmegen 04-05-2005 - (05)

Gisteren deed een 17-jarige inwoner van Nijmegen aangifte van mishandeling. Hij fietste in de nacht van maandag op dinsdag over de Graafseweg in de richting van het Neerboscheplein. Hij zag drie jongens fietsen en dacht dat een van hen een bekende was. De 17-jarige riep hen. De fietsers kwamen naar hem toe. Het bleek dat ze alle drie geen bekende van hem waren. Een van hen werd agressief en sloeg de 17-jarige fietser. Hierdoor kwam hij ten val. Vervolgens werd hij door dezelfde jongen geschopt. Hierna ging het drietal weg.

Van de persoon die geslagen zou hebben, is een signalement bekend. De man is lang, geschat wordt rond de twee meter, heeft een gespierd postuur en kort zwart haar. De man droeg een zwarte nylon jas met een capuchon met bondrand.

Van een andere fietser is bekend dat hij ongeveer 1.70 meter lang is, een slank postuur heeft en een blanke huidskleur heeft. Hij droeg een grote jas met een camouflagepatroon en een pet.

Getuigen die rond 02.00 uur mogelijk iets van deze mishandeling hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie op het telefoonnummer 090-844