Ingezonden persbericht

HansaRonda Style

Kraan en waterstroom als eenheid in vorm en functie

NIJKERK, 20050504 -- De nieuwe kranenserie HansaRonda Style valt op door het bijzondere samenspel tussen kraanontwerp en waterstroom. De vormgeving van de kraan versterkt de natuurlijke schoonheid van stromend water. Samen vormen kraan en waterstroom een eenheid in vorm en functie.


HansaRonda Style volgt de nieuwe designrichting van Hansa, waarin water centraal staat in haar oorspronkelijke verschijningsvorm. De serie is ontworpen door de designers Michael Lammel en Bertrand Illert van NOA Design.

HansaFlow - waterstroom krijgt vorm
HansaRonda Style heeft een elegante, moderne vormgeving met een tijdloze uitstraling. De serie biedt een zeer uitgebreide keuze aan verschillende kranen, bedieningshendels en zelfs in de stijl van de waterstroom. Bijzonder is de variant met de smalle, brede HansaFlow opening in een strakke uitloop. HansaFlow geeft de waterstroom vorm, als een eigentijdse bron. Daarnaast biedt HansaRonda Style de keuze uit klassieke uitlopen met verschillende straalvormers. Ook een kraan met uittrekbare douche, voor comfortabel haren wassen, is onderdeel van de serie.

Persoonlijke touch met hendels naar wens
Voor de uitvoering van de bedieningshendel biedt HansaRonda Style een grote keuze aan materialen en kleuren. Een metalen, glazen of stenen hendel geeft de kraan een individuele touch en uitstraling. De stenen of glazen bedieningshendel is beschikbaar in verschillende kleurvarianten. De metalen bedieningshendel biedt een keuze uit een open beugel of een dichte massieve, dichte hendel.

Temlay temperatuurindicator
Een bijzondere variant in de HansaRonda Style collectie is de kraan met de Temlay temperatuurindicator op de uitloop. Deze indicator geeft door middel van kleur (van blauw naar rood) de temperatuur van het water aan en beperkt het risico op verbranding.

Complete serie
HansaRonda Style biedt verschillende wastafelkranen, bad- en douchekranen voor opbouw- en inbouwtoepassingen en een uitgebreide range aan accessoires: van zeepschaal tot doucheglijstang.

Met HansaRonda Style biedt Hansa een uitgebreide, breed inzetbare serie met vele opties voor persoonlijke accenten in vorm en functie. HansaRonda Style is vanaf mei/juni 2005 leverbaar, vanaf ca. ¤ 240,00 excl. BTW.

Meer informatie op website www.hansa-nederland.nl




Ingezonden persbericht