Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

JASPER STEVERLINCK VOOR TOUR IN NEDERLAND

Jasper Steverlinck geniet vooral bekendheid als zanger van de Gentse rockband Arid. Met Arid maakte hij twee cd's, die in het verlengde van Jeff Buckley liggen. Inmiddels heeft deze Vlaming al een soloalbum uitgebracht en stond hij in eerder in het voorprogramma van Live in Ahoy'. Nu is Steverlinck weer in Nederland en doet daarbij in de maanden mei en juni diverse podia aan.

Jasper Steverlinck raakte bekend als zanger van de rockgroep Arid. Ze werkte een aantal jaar aan hun debuutalbum Little Things Of Venom, met onder andere gastoptredens van David Dewaele (Soulwax) en Piet Goddaer (Ozark Henry). Bij het grote publiek werd Arid vooral bekend toen ze de single Me And My Melody uitbrachten. Op deze single komt de stem van Jasper tot een ongelooflijk hoogtepunt.

Wanneer Jasper aan de Kolacny Brothers vraagt om hem op de piano te begeleiden tijdens Life on Mars in Werchter, wordt de basis gelegd voor zijn solocarrière. Hij treed ook enkele malen op met het Scala koor en zijn single Life On Mars wordt een nummer 1 hit. Enkele maanden later brengt Jasper het album Songs of Innocence uit, met daarop prachtige bewerkingen van onder meer It Must Be Loved van Madness, We All Fall In Love Sometimes van Elton John en Make You Feel My Love van Bob Dylan.

Aanvankelijk stond de tournee gepland in april. Wegens ziekte van Jasper Steverlinck is de hele tour opgeschoven naar mei.

WO 04.05 Eindhoven - Effenaar

DI 05.05 Groningen - Bevrijdingsfestival

VR 13.05 Haarlem - Patronaat

DI 26.05 Tilburg - 013

VR 27.05 Den Haag - Paard van Troje

DO 02.06 Utrecht - Tivoli de Helling

ZA 11.06 Oss - Groene Engel

VR 17.06 Zwolle - Hedon

VR 24.06 Breda - Mezz

www.jaspersteverlinck.com


- EINDE PERSBERICHT -

----------

HET MONUMENTALE
Evelyne Levêke
Bilderdijkstraat 44
3532 VH UTRECHT

T 030 - 292 65 72
F 08 - 4224 8808
M 06 - 509 379 20

evelyne@het-monumentale.nl
www.het-monumentale.nl