FloraHolland


Regionale vestigingen FloraHolland open op 5 mei

FLORAHOLLAND (26 apr. 2005)- Op 5 mei 2005, Hemelvaart en Bevrijdingsdag vallen dit jaar in de week van Moederdag, zijn de vestigingen Bleiswijk, Venlo en Eelde van FloraHolland geopend.

In de week voor Moederdag is de aanvoer van bloemen en planten op bloemenveiling FloraHolland dusdanig hoog, dat het missen van een veildag zowel voor kopers als ook voor kwekers niet gewenst is. Met name donderdag is voor de detailhandel een belangrijke inkoopdag aangezien Moederdag de zondag daarop is.

Om de detailhandel optimaal te laten verlopen wordt er daarom op de regionale vestingen van FloraHolland geveild. Zowel Bleiswijk, Venlo en Eelde bieden deze dag kopers gelegenheid om vlak voor de belangrijkste verkoopdagen verse producten van de kwekers in te kopen. Tevens neemt door het goede weer de aanvoer van tuinplanten in deze periode ook grootse vormen aan. Ook hier wordt door de extra veildag in voorzien.

Informatie aanvoertijden
Informatie over de aanvoertijden op de vestigingen kunt u vinden op www.floraholland.nl. Als u op onderstaande link klikt, komt u uit bij de (aanvoer)informatie:
http://www.floraholland.nl/smartsite.dws?id=33&hoofdgroep=3


---