Ingezonden persbericht


Persbericht Skate Bond Nederland

----------
Kom kijken bij het NK Skeeleren 2005!

Op 5, 6 en 7 mei wordt in Medemblik het Nederlands Kampioenschap Skeeleren op de baan 2005 georganiseerd. Landelijke toppers uit de schaats- en skeelerwereld, zullen gedurende 3 dagen strijden om de landstitel! Alle zeilen moesten bijgezet worden om de baan op tijd gereed te maken voor het NK, maar het is gelukt! Sinds dinsdag 26 april jl. beschikt de vereniging over een 250 meter baan waarop de kampioenschappen verreden kunnen worden.

Op 5 mei a.s. wordt het NK Skeeleren rond de klok van 13.00 uur spectaculair geopend door o.a. burgemeester Neef en voorzitter van de Skate Bond Nederland, Theo Horsten. Vervolgens barst de 3 dagen durende, zenuwslopende strijd los om de Nederlandse titels in de diverse categorieën, een waar hoogtepunt voor de deelnemers en een prachtig schouwspel voor het aanwezige publiek!

Ook naast de baan is gezorgd voor allerhande vertier. Voor de kinderen is er een springkussen, er worden demonstraties gegeven door Trikke's en de Skate Hockey Club Bitin' Barracudas, stichting het Wasgoedtheater treedt op en er zijn stands aanwezig waar skeelerbenodigdheden gekocht kunnen worden. Tegen een vergoeding van ¤ 5,- kan men een rondvaart door Medemblik maken en op vrijdagavond is er stadswandeling door Medemblik georganiseerd onder begeleiding van een gids.

De entree tijdens het Nederlands Kampioenschap Skeeleren is gratis. Voor meer inlichtingen en informatie over het NK Skeeleren kunt u kijken op de website www.radboudskating.nl en www.skatebond.nl

U bent van harte welkom tijdens dit toernooi op 5, 6 en 7 mei a.s. in Medemblik!

Meer info: www.skatebond.nl