PERSBERICHT - 2005-04-23

Uitnodiging groepspersreis Lorraine en Nancy

Op 6 mei 2005 is het 250 jaar geleden dat het beroemde plein 'Place Stanislas' in Nancy (foto) werd aangelegd ter ere van de Franse koning Louis XV. In 2005 zal het plein het centrale punt zijn van allerlei feestelijkheden in de Noord-Franse regio.

In verband daarmee organiseert het CRT Lorraine een groepspersreis, om Nancy en de regio Lorraine te ondekken. PR-bureau Communigate nodigt belangstellende media-vertegenwoordigers daarvoor gaarne uit.

Beleef de stad waar Art Nouveau zijn oorsprong kent en laat u informeren over het beroemde plein dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat.

Ontdek dat Nancy ook staat voor gezellige winkelstraten, een prachtig stadspark, leuke accommodaties en indrukwekkende musea. Een ideale bestemming voor een weekendje weg.

Kasteel Malbrouck
Tijdens deze 5-daagse reis bezoeken we ook de expositie Draken in het Kasteel van Malbrouck. Maak kennis met de geschiedenis van de draak, een belangrijke mythe in Lorraine. Op het programma staat tevens een bezoek aan Verdun, waar imposante sporen uit de Eerste Wereldoorlog te zien zijn.

Graag nodigen wij u uit voor deze veelzijdige groepspersreis naar Lorraine, die plaatsvindt van zaterdag 7 mei tot en met woensdag 11 mei.

Lorraine is met slechts een paar uur rijden van Nederland een ideale bestemming voor een (korte) vakantie. Geschiedenis (Verdun), kunst (Nancy), cultuur (Maasvallei) en natuur (de Vogezen) zijn slechts een paar ingrediënten van Lorraine. Wij laten u met alle plezier kennis maken met de verrassingen van deze regio, ook op cultureel en culinair gebied.

Aanmelding voor deze persreis kan door bijgaand antwoordformulier per fax (070 33 88 327) toe te sturen, of uw belangstelling kenbaar te maken per e-mail naar info@communigate.nl.

Voor evt. aanvullende informatie kunt u altijd bellen:

CommuniGate
Jody Koehler
Tel: 070 33 88 325
Fax: 070 33 88 327
E-mail: info@communigate.nl