Ingezonden persbericht


2a08dd.jpg

K3 de wereld rond nu uit op vhs en dvd!

PERSBERICHT

Woensdag 4 mei 2005

Na een zeer succesvolle tour langs de Nederlandse en Vlaamse theaterzalen met de show K3 de wereld rond, hebben de meisjes van K3 nu ook een gelijknamige video en dvd uitgebracht. Hierop staat de volledige show K3 de wereld rond, een wervelend spektakel met prachtige kostuums. Karen, Kristel en Kathleen nemen je mee op wereldreis! Geen bestemming was de meisjes te ver. De adembenemend mooie show K3 de wereld rond ligt vanaf vrijdag 6 mei in de winkel. Een niet te missen hebbeding voor K3-fans en wereldreizigers.

In K3 de wereld rond winnen Karen, Kristel en Kathleen tot hun verbazing een wereldreis. Daar zijn ze heel blij mee, maar al gauw gooit een gemaskerde man roet in het eten: hij gaat ervandoor met de mooie prijs van K3. Dat kunnen de meisjes niet zomaar laten gebeuren en dus zetten ze de achtervolging in. Dat is meteen het begin van een spannend én muzikaal avontuur.

Naast enkele van hun grootste hits brengen de meisjes ook recenter werk zoals Liefdeskapitein, Superhero (de titeltrack van de eerste K3-film K3 en het magische medaillon) en Zou er iemand zijn op Mars.

2a09d0.jpg

Weer of geen weer, van K3 de wereld rond word je altijd vrolijk! Een regenachtige dag wordt er stukken korter door. En een zonnige dag wordt alleen maar zonniger. Op de dvd staan ook nog eens leuke extra's: de videoclips van Liefdeskapitein, Superhero en Zou er iemand zijn op Mars. Speelduur ca. 75 minuten.

Wil jij K3 dit jaar ook nog live aan het werk zien? Kom dan naar de spectaculaire live concerten van K3 in Ahoy' Rotterdam op 22 & 23 oktober. De concerten in Ahoy' zijn de enige K3 shows dit najaar in Nederland. Bestel snel je tickets via TopTicketLine: 0900-300.5555 (¤0,45 p.m.), Nationale Theaterkassa 0900-9203 (¤0,45 p.m.) of kijk op www.k3.be.