Binnensticht 12.00 uur

Utrecht 06-05-2005 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Inbreker aangehouden

BUNNIK- Op donderdagochtend werd een man aangehouden na een inbraak. Omstreeks 06.50 uur kreeg de politie de melding dat er ingebroken was in een kantine aan de Rhijnauwenselaan. Medewerkers van de kantine kwamen binnen en zagen een 50-jarige man binnen lopen. De man verklaarde afgelopen nacht geslapen te hebben in de kantine omdat hij geen onderdak had. De man werd aangehouden en hij is ingesloten voor verhoor.

Vernieling autoruit

ZEIST- Op donderdagmiddag werden twee personen aangehouden nadat ze een ruit hadden vernield. Omstreeks 17.30 uur kregen agenten de melding dat een ruit van een auto was vernield aan de Nicolaas Beetstraat. Agenten gingen ter plaatsen en konden twee jongens in de leeftijd van 15 en 16 jaar uit Zeist aanhouden. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht; 0900-8844. Met name is de politie op zoek naar getuigen die hebben meegeholpen bij de aanhouding

Rijden invloed
BILTHOVEN- Op donderdagavond werd een man aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. De 47-jarige automobilist uit De Bilt werd omstreeks 21.30 uur gecontroleerd op de Planetenbaan. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 710 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.