Eemland noord 11.45 uur

Utrecht 06-05-2005 - Nieuwsberichten Eemland noord

Tegen paal

BAARN- Op donderdagavond reed een automobilist tegen een lantaarnpaal aan. Omstreeks 19.30 uur reed een 20-jarige man uit Baarn over de Torenlaan. Hij verloor in een flauwe bocht de macht over het stuur en botste vervolgens tegen een lantaarnpaal aan. De politie werd gewaarschuwd en de man bleek te hebben gedronken. Op het bureau blies hij 310 ug/l en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed

BAARN- Op donderdagavond werd een man aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. De 39-jarige automobilist uit Amersfoort werd omstreeks 23.50 uur gecontroleerd op de Eemdijk. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 920 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

EEMNES- Op vrijdagochtend werd een man aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. De 18-jarige automobilist uit Eemnes werd omstreeks 00.25 uur gecontroleerd op de Wakkerendijk. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 565 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.